Dünyanın en tehlikeli hayvanıydı... Ölüsü bulundu, yetkililer görünce sinirden çıldırdı! O bilgiyi verene 5 bin dolar verilecek

Dünyanın en tehlikeli hayvanıydı... Ölüsü bulundu, yetkililer görünce sinirden çıldırdı! O bilgiyi verene 5 bin dolar verilecek

Dünyanın en tehlikeli avcılarından olan Hawai foku Büyük Okyanus'ta ABD'ye bağlı bir eyalet olan Oahu'da ölü bulundu. Bölgeye giden ekipler gördükleri manzara karşısında sinirden çıldırdı! Ekipler yaptıkları incelemeler sonrası şoke oldu. Acil toplantı kararı alan yetkiler, hayvan hakkında o bilgiyi veren kişilere 5 bin dolar vereceklerini duyurdu.

Büyük Okyanus'ta bulunan ve ABD'ye bağlı bir eyalet olan Oahu'da nesli tükenmekte olan Hawai fokunun cansız bedenine ulaşıldı. Bölgeye giden ekipler yaptıkları incelemeler sonrasında gördükleri manzara karşısında şoke oldu. Acil toplantı kararı alan yetkililer, kendilerine o bilgiyi veren kişilere 5 bin dolar (116526,50 Türk Lirası) ödeyeceklerini duyurdu.

"DÜNYA YENİ BİR KİTLESEL YOK OLUŞLA KARŞI KARŞIYA"

Uzmanlar yaptıkları araştırmacılar sonucunda "Dünya yeni bir kitlesel yok oluşla karşı karşıya" diyerek tüm insanlığı uyardı. Yapılan araştırmalarda dünyadaki birçok canlı türünün hızla yok olduğu belirtilirken Hawai fokunun başına gelenler adeta herkesi şoke etti. Kimse bunu beklemiyordu!

ghhgh-13.jpg

O BİLGİYİ VERENE 5 BİN DOLAR VERİLECEK

Oahu'da ölüsü bulunan Hawai fokunu kimin öldürdüğü hakkında bilgi verene 5.000 dolarlık bir ödül verileceği duyuruldu. Ulusal Okyanus ve Atmosfer İdaresi bir haber bülteninde, Malama olarak bilinen dişi fokun 12 Mart'ta Keaau Sahil Parkı ile Makua Vadisi arasındaki bir nokta olan Ohikilolo'da ölü bulunduğunu söyledi.

gfgfgf-2023-06-08t124450-339.jpg

Bir otopsi soruşturması, ölüm nedeninin " künt kuvvet travması " olduğunu buldu. Açıklamada, deniz memelileri radyolojisi ve adli tıp uzmanları, hayvanın kasıtlı olarak öldürüldüğü sonucuna vardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN