Dünyanın en zehirli yılanı! Dev yılan gece karanlığında yürürken bir anda önüne çıktı... Ölümden son anda döndü!

Dünyanın en zehirli yılanı! Dev yılan gece karanlığında yürürken bir anda önüne çıktı... Ölümden son anda döndü!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insanlara zor anlar yaşatabiliyor. Gelen son görüntüler ise herkesi şoke etti. Dünyanın en zehirli yılanı ile burun buruna kaldı. Dev yılan gece karanlığında yürürken bir anda önüne çıktı. Ölümden son anda döndü. Tek ısırığı ile anında felç ediyor.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Avlanmak için doğaya akın eden yılanlar bu sefer insan yaşamına dahil oldu. Dünyanın en zehirli yılanı! Dev piton gece karanlığında dehşet saçtı. Tüm yolu boydan boya kapladı. Genç adam ölümden son anda döndü. Uzmanlar acil durum ilan etti. Yılan istilası başladı!

gfgfgf-2023-06-23t105928-104.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Avustralya'dan gelen son görüntüler ise herkesi korkuttu. Dünyanın en zehirli yılanı. Dev piton gece karanlığında dehşet saçtı.

DÜNYANIN EN ZEHİRLİ YILANI!

Avustralya'dan gelen görüntüler herkesi şoke etti. Gece karanlığında ortaya çıkan dev piton büyük panik yarattı. Yolu boydan boya kaplayan dev yılan görenleri ecel terleri ile terletti. Bölgeye hemen yetkililer sevk edildi.

DEV PİTON YOLU BOYDAN BOYA KAPLADI

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler tüm dünyada geniş yankı oluştururken bölgeye hemen yetkililer sevk edildi. Bölgeye giden ekipler yılanın boyutunu görünce şaşkınlıktan ne yapacaklarını şaşırdı. Bu anı ölümsüzleştirmek için de fotoğraf çekildiler.

ghhggh-88.jpg

UZMANLAR UYARDI: KORKULAN İSTİLA BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlar acil durum ilan etti. Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaların daha da artacağını belirten yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN