Dünyanın en zehirli yılanı! Saldırıya uğrayan kadın ayağını kaybetti: Türkiye'de bolca var, görünce hemen kaçın!

Dünyanın en zehirli yılanı! Saldırıya uğrayan kadın ayağını kaybetti: Türkiye'de bolca var, görünce hemen kaçın!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Kış aylarını uykuyla geçiren yılanlar avlanmak için doğaya akın ederken bu sefer insan bölgesine girdiler. Dünyanın en zehirli yılan türü olan engerek yılanı saldırdığı kadını hastanelik etti. Ayağından ısırılan kadın yürüyemez hale gelirken uzmanlar bölgede yılan çalışmalarına başladı. Yetkililer bu yılanların hızla yayıldığını ve çok saldırgan olduklarını belirtti.

Yaz ayları ile birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. Gelen son görüntüler tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Yılan saldırısına uğrayan kadın ayağını kaybetti. Dünyanın en zehirli yılanı! Uzmanlar son dakika olarak uyardı! Türkiye'de bolca var, gördüğünüz gibi kaçın!

gfgf-11.jpg

Son dönemde yılan haberleri hızla artmakta. İnsanlar tarafından yoğun şekilde takip edilen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Dünyanın en zehirli yılanı olarak bilinen ve Türkiye'de de bolca yaşayan engerek yılanları saldırıya geçti.

DÜNYANIN EN ZEHİRLİ YILANI!

İngiltere'nin Hampshire bölgesinde parkta köpeğini gezdiren bir kadın, engerek yılanının saldırısıyla hayatının şokunu yaşadı. Ayak başparmağını ısıran yılan, kadını hastanelik etti. Isırık, Bayan Evans'ın 17 yaşındaki kızının o öğleden sonra gerçekleşecek olan sürpriz doğum günü partisini kaçırmasına neden oldu.

ghhghg-2023-06-04t100019-598.jpg

UZMANLAR UYARDI: DAHA DA SALDIRGAN OLACAKLAR

Yaşanan olay sonrası uzmanlar bölge halkını saldırılara karşı uyarırken, o tarihte vakaların daha da artacaklarını belirtti. Özellikle Türkiye'de bolca bulunan engerek yılanlarının havaların ısınmasıyla birlikte daha da saldırgan olacaklarını belirttiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN