Ebru Baki Habertürk ile yollarını ayırdı

Ebru Baki Habertürk ile yollarını ayırdı

Habertürk sunucusu ve ekonomi müdürü Ebru Baki, kanal ile yolları ayırma kararı alırken, Baki’nin yeni adresi olan Sözcü TV olacak.

Ciner Medya Grubuna bağlı Habertürk TV Ekonomi Müdürü ve Para Gündem programı sunucusu Ebru Baki, kanalla yollarını ayırma kararı aldı. Patronlar Dünyası'nın haberine göre; Baki’nin yeni adresi Sözcü TV olacak.

EBRU BAKİ KİMDİR

İstanbul'da 1975 yılında dünyaya gelen Ebru Baki, başarılı bir gazetecidir. Marmara Üniversitesi, İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünden mezun olan Baki, üniversite eğitimi sırasında Hürriyet Gazetesi Ekonomi Servisi'nde stajını tamamladı.

Ebru Baki, 1975 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir ve 45 yaşındadır. Başarılı bir gazeteci olan Ebru Baki ihtisasını Marmara Üniversitesi, İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünde tamamlamıştır. Lisans eğitimi sırasında Hürriyet Gazetesi Ekonomi Servisi'nde stajını tamamlamıştır. Marmara Üniversitesi'nden okul ve bölüm birincisi olarak mezun olmuştur ve Cumhuriyet Dergi'sinde yayınlanan bazı haber ve fotoğrafları çeşitli ödüllere layık görülmüştür.

Birincilik bitirdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünün ardından Marmara Üniversitesi İDBF Uluslararası İktisat Bölümü'nü de okuyan Ebru Baki, çeşitli burslara da layık görüldü. Staj döneminden CNN Türk'teki çalışma hayatına Hürriyet gazetesinde 7 yıllık bir çalışma hayatı geçiren Baki, CNN Türk'te ekonomi haberlerini sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN