Edirne'den girip günlerce sürecek! El Nino felaketi yola çıktı, Kocaeli İstanbul, Bursa, Tekirdağ Kırklareli…

Edirne'den girip günlerce sürecek! El Nino felaketi yola çıktı, Kocaeli İstanbul, Bursa, Tekirdağ Kırklareli…

El Nino, felaketi Türkiye’nin üzerine saldı. Edirne’den başlayan kabus Kocaeli, İstanbul, Bursa’yı da saracak. Bir gün değil günlerce devam edecek felaket taş taş üstünde bırakmayacak. Herkes uykuya hasret kalacak. İşte tüm detaylar…

Türkiye her gün yeni bir felakete gözünü açıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar dikkatle takip edilirken yeni felaket uyarısı yapıldı. Günlerce sürecek felaket taş taş üstünde bırakmayacak. El Nino felaketi Edirne'den başlayarak şehirlere etkisi altına alıyor. Yetkililer “Acil önlem” uyarısında bulunurken vatandaşta tir tir titredi. İşte tüm detaylar…

GÜNLERCE UYKU UYUTMAYACAK

Yaptığı uyarılarla sık sık gündemde yer alan meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, yeni bir uyarı yaptı. İstanbul'da ay sonu aşırı yağışların görüleceğini işaret eden uzman isim, öğlen güncellemesi var diyerek felaket sinyali verdi. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile herkesi uyardı. Kerem Ökten, “Bazı senaryolar İstanbul'a ay sonu aşırı yağışlar vermeye devam ediyor. Öğlen güncellemesi yer yer 300 mm'ye yakın yağış verdi. Takipteyim…” şeklinde açıklamalarda bulundu.

sel-felaketi.jpg


Metrekareye 300 mm yağış düşeceği ifade edilirken Türkiye’de kırmızıya boyandı. Sel felaketine karşı belediyelerin önlem alması gerektiği vurgulanırken vatandaş da korkudan tir tir titredi.

BODRUM KARTLARA DİKKAT

Metrekareye 300 mm düşecek yağış sel felaketini de beraberinde getiriyor. Yetkililer can kayıplarının önüne geçmek amacıyla bodrum katlarda yaşayan vatandaşları uyarırken acil önlem çağrısında bulundu.

kerem-okten-yagis.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN