Efsane isim Survivor'a dönüyor! Acun Ilıcalı sosyal medyadan paylaştı! Survivor All Star 2024'ün 7. yarışmacısı açıklandı!

Efsane isim Survivor'a dönüyor! Acun Ilıcalı sosyal medyadan paylaştı! Survivor All Star 2024'ün 7. yarışmacısı açıklandı!

Acun Ilıcalı bomba yarışmacıyı kadroya kattı. Survivor All Star 2024'ün 7'nci yarışmacısı da belli oldu.

Survivor adını duyduğumuzda akla macera, rekabet ve aksiyon geliyor. 2024 yılında ekrana gelecek olan Survivor All Star, adını duyurmuş yarışmacılarıyla dikkat çekiyor. Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım ve Damla Can'ın ardından yeni katılımcı da belli oldu.

TURABİ SURVIVOR'A GELİYOR

img20211214024508.jpg

Survivor All Star 2024'ün tanıtımını yapan Acun Ilıcalı, Turabi Çamkıran için "Üçüncü kez şampiyon olmaya geliyor" ifadelerini kullandı. Turabi'nin daha önce Amerika'daki yarışmada birinci olduğunu hatırlatan Ilıcalı, yeni sezonun Turabi için nasıl geçeceğini merakla beklediğini belirtti.

EMEKLİ OLDUM DEMİŞTİ

turabi-4265.jpg

Turabi Çamkıran, geçmiş başarılarına veda ederek yarışmalardan emekli olduğunu açıklayarak, "Artık çok ama çok yoruldum. Bu saatten sonra beni heyecanlandıracak bir teklif olmadıkça yarışlara veda ediyorum ve emekli oluyorum. Geride hatırladıkça gurur duyacağım şampiyonluklar kazandım" ifadelerini kullanmıştı. Ancak All Star'ın cazibesine dayanamayarak tekrar yarışmaya dönme kararı aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN