Efsane Kasım'da otomobil fiyatlarına dev indirim geliyor! Kampanya yapılacak modeller belli oldu: Bu yıl satış rekoru kıracak

Efsane Kasım'da otomobil fiyatlarına dev indirim geliyor! Kampanya yapılacak modeller belli oldu: Bu yıl satış rekoru kıracak

Efsane Kasım'da dev indirim! Araba almanın tam zamanı! Otomobil fiyatlarında büyük indirim başladı! Bu fırsat kaçmaz! Kampanyaya dahil olan modeller belli oldu! Bu yıl satış rekoru kıracak...

Hepsiburada, bu yıl düzenlediği Efsane Kasım kampanyası kapsamında, Kia'nın popüler modelleri Stonic, Sportage, Niro ve Ceed'i müşterilere özel fiyatlarla satışa çıkarıyor. Bugün başlayan kampanyada, araçlar 30'a yakın renk seçeneği ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

EFSANE KASIM KAMPANYASI BUGÜN BAŞLADI

Efsane Kasım kampanyası, alışılagelmişin dışında araba, arsa, tiny house gibi ürünleri de müşterilere sunan Hepsiburada'nın bu yılki gözdesi araçlar olacak. Kia'nın dört modeli, geniş renk yelpazesi ve özel fiyat avantajlarıyla 11 Kasım'da saat 11:00'de Hepsiburada platformunda satışa sunuldu.

HEPSİBURADA OTOMOBİL ÖDEMLEERİ NASIL OLACAK?

Geçen yıl Kia'nın Rio, Picanto ve Stonic modellerinin satışını gerçekleştiren Hepsiburada, bu yıl Efsane Kasım kampanyasıyla kullanıcılarına özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Kampanya kapsamında Kia'nın cazip modelleri, uygun ödeme seçenekleriyle müşterilere sunuluyor.

Satın alma işlemleri, Hepsiburada üzerinden kolaylıkla gerçekleştirilecek. Ödeme yapıldıktan sonra müşteriler sipariş sonrasında bayi ile iletişime geçerek gerekli evrakları tamamlayabilecekler.

hepsiburada-araba-kampanyasi-3.png

hepsiburada-araba-kampanyasi-1.png

hepsiburada-araba-kampanyasi-2.png

hepsiburada-araba-kampanyasi.png​​​​​​​

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN