Ege ve Akdeniz'de büyük tehlike! Uzman isim afet uyarısında bulundu: Dua edin o yaşanmasın...

Ege ve Akdeniz'de büyük tehlike! Uzman isim afet uyarısında bulundu: Dua edin o yaşanmasın...

Uzman isim tarafından, Ege ve Akdeniz Bölgesi için uyarılar paylaşıldı. O detaya dikkat çeken uzman, afet tehlikesini duyurdu. Son yıllarda artan doğa olayları neticesinde panik içerisinde olan milyonlarca vatandaşa bir uyarı daha geldi. Peki, ne tür tehlike bekliyor? İşte tüm detaylar...

Uzman isim tarafından uyarılar paylaşıldı. Ege Bölgesi ve Akdeniz Bölgesi'nde beklenen büyük tehlikeye karşı tedbirlerin alınması gerektiği paylaşılıyor. Paylaşılan bölgelerde, o olay gerçekleşirse afetleri de beraberinde getirecek. İşte tüm detaylar...

EGE VE AKDENİZ'DE UYARI

Ülke genelinde büyük bir sorun haline gelen hava olayları çerçevesinde yeni açıklamalar geliyor. Meteoroloji uzmanı tarafından yapılan son uyarı ile dikkatler Ege ve Akdeniz Bölgesi'ne çekildi. İklim değişikliği ve küresel ısınmanın etkisiyle felaketlerin boyutu her geçen gün büyüyor.

Yaz mevsimi boyunca etkisini gösteren El Nino ve sıcak hava dalgaları deniz suyunun aşırı ısınmasına sebep olmuştu. Deniz suyunun aşırı ısınması ise kasırgaları beraberinde getiriyor. Son örneği olarak Libya gösterilirken, Akdeniz ve Ege Bölgesi'nde büyük tehlike sürüyor. Libya'da yaşanan afet sonrası binlerce ölü ve on binlerce kayıp oluşurken, çoğu bölge yerle bir olmuştu.

f50oesxwqaavagm.jpg

AFET TEHLİKESİ

Deniz sıcaklıklarındaki artışın ardından büyük tehlike, Akdeniz ve Ege Bölgesi'nde de ihtimalleri yükseliyor. Meteoroloji uzmanı tarafından son yapılan açıklama ile detaylar paylaşıldı. Sosyal medya üzerinden hava durumu paylaşımlarında bulunan Kerem Ökten, deniz suyunun sıcak kalmasındaki tehlikeden bahsetti.

Ege ve Akdeniz Bölgesi'ne dikkatleri çekerek, "Deniz suyunun sıcak kalması tehlikeli. Kuzeyde soğuk birikimi güçlü. Bize inecek bir soğuk, afetleri de beraberinde getirebilir. Takipteyim..." notunu düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN