Egepen Deceuninck deprem bölgesindeki 100 okulun pencerelerini yeniledi

Egepen Deceuninck deprem bölgesindeki 100 okulun pencerelerini yeniledi

Egepen Deceuninck, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak başlattığı "Geleceğe Açılan Pencere" projesini tamamlayarak deprem bölgesindeki 100 okulun kapı ve pencerelerini yeniledi. Bu sayede binlerce öğrenci, daha sağlıklı ve konforlu ortamlarda eğitim alma imkanına kavuştu.

Egepen Deceuninck, deprem bölgelerindeki okullarda eğitim gören çocukların daha iyi koşullarda eğitim alabilmeleri için başlattığı “Geleceğe Açılan Pencere” projesini tamamladığını duyurdu.

Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak hayata geçirilen proje kapsamında, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Adana ve Gaziantep'te bulunan 100 okulun kapı ve pencereleri yenilenerek, binlerce öğrenciye daha sağlıklı ve konforlu eğitim ortamları sunuldu.

PROJE 1 YIL GİBİ KISA BİR SÜREDE TAMAMLANDI

Yaklaşık 2 yıl sürmesi planlanan projenin 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanması, şirketin bu alandaki kararlılığını ve etkin çalışma prensiplerini gösteriyor. Egepen Deceuninck'in bu sosyal sorumluluk projesi, şirketin yenilikçi ve çevreye duyarlı üretim anlayışının yanı sıra topluma katkı sağlama hedefini de ortaya koyuyor.

Projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Egepen Deceuninck Genel Müdür Yardımcısı Tamer Özen, deprem bölgesindeki hava koşullarının hızlı değişim gösterdiğini ve bu durumun çocukların sağlığını olumsuz etkileyebileceğini belirtti. Özen, çocukların üşümeden ve hasta olmadan eğitimlerine devam edebilmeleri için projenin hızlandırıldığını ve planlanandan 1 yıl önce tamamlandığını ifade etti.

GÖSTERİLER DÜZENLENDİ

Tamamlanan projenin teslimat törenlerinde pedagog onaylı tiyatro gösterileri düzenlenmesi, çocukların eğitimlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel gelişimlerine de katkı sağlanmasını amaçlıyor.

Egepen Deceuninck, bu tür projelerle geleceğin teminatı olan çocuklara yatırım yapmayı ve onların daha iyi şartlarda eğitim almasına olanak tanımayı hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN