Ekonomiden şikayet etti, İmamoğlu'nu suçladı: Hükümetimizden memnunum

28 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanı ikinci tur seçimleri için adaylar ve siyasi parti temsilcileri çalışmalarını sürdürüyor. İBB Başkanı İmamoğlu'nun İstanbul'da pazar ziyaretinde bir vatandaşla diyaloğu dikkat çekti. Ekonomiden şikayet eden vatandaş sorumlu olarak İmamoğlu'nu gösterince ilginç anlar yaşandı.

Türkiye, ağır ekonomik koşulların pençesinden kurtulamadı. Uzun bir süredir geçim sorunu yaşayan vatandaşlar açlık ve yoksulluk sınırının eşiğinde yaşamlarını sürdürüyor. İktidarın yanlış politikaları bugünkü ekonomik krizin en önemli nedenlerinin başında görülüyor. İktidar ise bu politikaları sürdürmeye ve ekonominin iyi seyir halinde olduğu iddiasında ısrar etmeye devam ediyor.

28 Mayıs cumhurbaşkanı ikinci tur seçimleri için siyasi partiler çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un birçok noktasında ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

EKONOMİDEN İMAMOĞLU'NU SORUMLU TUTTU

İmamoğlu'nun bir pazar ziyaretinde vatandaşla yaptığı konuşma gündeme geldi. Ekonomiden şikayet eden vatandaş, sorumlu olarak İmamoğlu'nu gördü. İmamoğlu, ekonomiyi yönetmediğini, hükümetin sorumlu olduğunu hatırlatması üzerine vatandaşın hükümetten memnun olduğunu belirtti. O ilginç anlar kameralara yansıdı.

YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir