İBB Başkanı İmamoğlu: Çağdaş bir alt yapı en büyük hedefimiz

İBB Başkanı İmamoğlu: Çağdaş bir alt yapı en büyük hedefimiz

Avcılar'da temel atma töreninde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Allah bize iyi işler ile iyi işler ile anılmayı nasip etsin" diyerek en büyük hedeflerinin çağdaş bir alt yapı ortaya koymak olduğunu söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar'da atık su ve yağmursuyu kanalı projesinin temel atma törenine katıldı.

Nüfusu 100 bini aşan Yeşilkent Mahallesi'ndeki temel atma töreninde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ'nin belediyenin en köklü ve önemli kurumlarından biri olduğunu belirtti.

'ÇAĞDAŞ BİR ALT YAPI EN BÜYÜK HEDEFİMİZ'

Bu şehre yakışmayan hiçbir görüntünün olmamasını arzu ettiklerini kaydeden İmamoğlu, "Dönemler, insanlar gelir geçer. İnsanlar yaptıkları iyi işler ile anılır. Kötü işler de unutulmaz. Allah bize iyi işler ile iyi işler ile anılmayı nasip etsin. Ben öyle biri olmak istiyorum. Hiç kimseyi birbirinden ayırt etmeden her insana eşit biçimde hizmet sunan vicdanlı, insanların yüzünü boyayan değil hizmet etmekten onur duyan yöneticiler ve yönetim anlayışının ülkemize kısmet, nasip olmasını diliyorum. Çağdaş bir altyapıyı ortaya koymak ve bütün bu zorluklara rağmen bunu başarmak, bizim en önemli konularımızdan birisi. Burası İstanbul. Yani şu görüntüler, buradan dünyaya gösterilemez. İstanbul'un göbeğinde, daha dün Üsküdar'da ya da Sirkeci'de ya da Yenikapı'da ya da Bakırköy'de, Pendik'te, Kartal'da yaşanan o görüntüler, artık İstanbulluya yaşatılamaz. Dünyaya gösterilemez." diye konuştu.

İmamoğlu, İSKİ Olağanüstü Genel Kurulu'nun bugün yapılacağını anımsatarak, "Meclisimizden bugün İstanbul halkı adına, yeni fiyat tarifesini ve yeni bütçeyi ve de bundan sonra tartışma olmaması adına, TEFE-ÜFE ayarlamasını tekrar sisteme getirilerek böylesi zaruri bir hizmetin, her gün zam vesaire gibi kavramlarla tartışılmaması noktasında kararın alınmasını bekliyorum." şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN