Ekrem İmamoğlu: Ailemin böyle izlenmesi kabul edilemez

Ekrem İmamoğlu: Ailemin böyle izlenmesi kabul edilemez

İBB Başkanı İmamoğlu, İstanbul'da etkili olan kar yağışı esnasında kendisinin MOBESE kameraları tarafından takip edilmesine bir kez daha tepki gösterdi. Daha önce ''19 saatlik mesaide, 1 saatlik yemek molamın neden gündem yapılmaya çalışıldığı malumdur. Milletimiz bu hazımsızlığı iyi bilmektedir.'' Açıklamasında bulunan İmamoğlu, bu kez ''MOBESE görüntülerinin peşini bırakmayacağım ve ailemin böyle izlenmesi kabul edilemez. '' diye konuştu.

Geçtiğimiz ocak ayında İstanbul’da kar yağışının etkili olduğu saatlerde İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott ile bir balık restoranında yemek yediği esnada çekilen fotoğrafın servis edilmesi nedeniyle hedef gösterilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun balıkçıya girdiğine dair MOBESE kayıtları sosyal medyada yayılmıştı.

Ekrem İmamoğlu, MOBESE kameralarından takip edilmesine ''3 yıldır süren İstanbul’u kaybetme hazımsızlığı öyle bir noktaya geldi ki, 19 saat boyunca sahadan ve AKOM’dan karla mücadeleyi yönetirken, 1 saatlik yemek molam bile konuşulur oldu.'' şeklinde tepki göstermişti.

Sözcü'den Aytunç Erkin'e konuşan İmamoğlu, MOBESE kameralarından izlenmesi konusundaki tepkisini yeniledi.

AİLEMİN BÖYLE İZLENMESİ KABUL EDİLEMEZ

İmamoğlu, MOBESE tartışmaları hakkında “Peşini bırakmayacağım. Benim, ailemin böyle izlenmesi kabul edilemez. Sayın Vali'ye de sordum. Mesaj attım ve o mesaj duruyor. Kayıtlara geçsin istedim. Cevap gelmedi. Sadece görüntüler verilmemiş, montajlanmış da. Kim servis etti o görüntüleri?" diye konuştu.

''İKTİDAR KAYBEDECEĞİNİ BİLİYOR''

2023 yılında yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında da konuşan İmamoğlu şunları söyledi:

''İktidar biz hata yapmadığımız sürece kaybedeceğini görüyor. Seçimi Millet İttifakı kazanacak ve geçiş sürecinde büyük sorunların çözülmesi gerekiyor. Parlamenter sisteme kesinlikle dönülmeli. Ancak enflasyon, faturalar ve pahalılık konularından uzaklaşılmamalı.''

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir cuma namazında karşılaştığını da anlatan İmamoğlu, “Namaz kılıyorum ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da geldiğini söylediler. Namazdan sonra bir odada sohbet edildi. Başkaları da vardı. Ben konuşmadım. Yaklaşık 40 ceviz kırdım ve yedim. Sonra da ayrıldık.” dedi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN