El Nino önce yaktı şimdi boğacak! Tarih verildi: Tüm Türkiye felakete hazır olsun

El Nino önce yaktı şimdi boğacak! Tarih verildi: Tüm Türkiye felakete hazır olsun

Sıcaklarda kavuran El Nino bu kez boğacak! Meteoroloji tarafından tüm Türkiye için uyarı verildi. Meteoroloji sert gün için tarih vererek uyardı! Felaket şehirden şehre sıçrarken tüm ülkeye...

Sağanak yağışlar nedeniyle meteoroloji tarafından her gün farklı şehirler uyarı alırken durum değişti. Meteoroloji uzmanı bu kez tüm Türkiye’yi uyardı. El Nino'nun yaktığını dile getiren meteorolog "bu kez boğacak" dedi.

YAĞIŞLAR 512 MM’YE ULAŞACAK

1484338.jpg

Akdeniz'in kıyılarında büyük bir yağışlı havanın yaklaştığı haberiyle birlikte, meteoroloji uzmanı Kerem Ökten'den önemli bir uyarı geldi. Yunanistan'da beklenen ve 512 mm'ye kadar ulaşması öngörülen yoğun yağışlar, bölge sakinlerini endişelendirirken, Ökten, bu hava değişikliklerinin sadece Yunanistan'ı değil, aynı zamanda Türkiye'yi de etkileyebileceği konusunda uyarılarda bulundu.

1-010.jpg

“BU BİZİM DE BAŞIMIZA GELEBİLİR”

6162f32e45d2a06a3ce1134e.jpg

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten hava durumu tahminini “Yunanistan'da 512 mm'ye kadar yağış bekleniyor. İşte Akdeniz çalışmaya başladı. Bu bizim de başımıza gelebilir. Ekim ayında çok daha fazla hareketlilik bekleniyor. El nino önce yaktı, şimdi boğacak...” şeklinde X platformunda paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN