Elektrik ve doğalgaz faturalarına rekor zam yolda! Artık battaniyeye sarılıp ısınacağız... Bakan talimat verdi ortalık buz kesti

Elektrik ve doğalgaz faturalarına rekor zam yolda! Artık battaniyeye sarılıp ısınacağız... Bakan talimat verdi ortalık buz kesti

Türkiye'de kış mevsimi kendini gösterirken elektrik ve doğalgaz faturalarına da rekor zam geliyor! Doğalgaz açmak yerine artık battaniyeye sarılıp ısınacağız! Bakan bizzat talimatı verdi! Ortalık buz kesecek...

Türkiye'de kış mevsiminin ilk işaretleri kendini gösterirken, elektrik ve doğalgaz faturalarına da rekor bir zam geliyor. Soğuk günlerin başlamasıyla birlikte, evlerimizi ısıtmak için kullanılan enerji kaynaklarına yapılan bu zamlar, vatandaşları endişelendiriyor.

ELEKTRİK VE DOĞALGAZ ZAMMI KAPIDA

5e9ac4eeb57f15009c1e2eba.webp

Artan maliyetler nedeniyle birçok insan, artık sıcaklığı sağlamak için doğalgaz açmak yerine battaniyelere sarılmayı tercih edecek gibi görünüyor. İçinde bulunduğumuz ekonomik koşullar ve enerji fiyatlarındaki artış, vatandaşları enerji tüketimi konusunda daha dikkatli olmaya zorluyor.

KONUT ELEKTRİK VE DOĞALGAZA ZAM

6447fa7e17aca90578a49293.webp

Konutlarda kullanılan elektrik ve doğalgaz faturalarına zam yapılacağı yönünde bilgiler geldi. O tarihten itibaren elektrik ve doğalgaz faturalarında yeni bir fiyatlandırmaya gidileceği öğrenildi.

O TARİHTE ZAM GELİYOR

1525805.jpg​​​​​​​

Eski Ziraat Bankası Genel Müdürü Prof. Dr. Şenol Babuşçu, elektrik ve doğalgaz zammına ilişkin X hesabından açıklamada bulundu:

"Konutlarda kullanılan elektik ve doğalgazda 1 Nisan’dan itibaren maliyet esaslı fiyatlamaya geçilmesi konusunda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in talimat verdiği konuşuluyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN