Emekli bayram ikramiyesi için gözler dört açıldı! Büyük zam yolda: En az bu kadar ödenmesi bekleniyor

Emekli bayram ikramiyesi için gözler dört açıldı! Büyük zam yolda: En az bu kadar ödenmesi bekleniyor

Yeni kabenin açıklanmasıyla Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek’in Politikaları merak konusu oldu. Kurban Bayram’ına günler kala bayram ikramiyesi bekleyen emeklilere müjdeli haber geldi. 2000 TL bayram ikramiyesine rekor zam yolda. Emekliler bayramda derin nefes alacak

En düşük emekli maaşı 7.500 lira olarak güncellenirken bayram ikramiyeleri de 2000 TL olarak açıklanmıştı. Seçim sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın emeklilere ek zam müjdesi ile yeni hesap yapılmaya başlandı. Kurban Bayramı ikramiyesi bekleyen milyonlarca emekliye sevindiren zam oranı geldi. Bayram ikramiyeleri artık o rakam olacak!

Mayıs ayı enflasyon verisiyle beraber yıllık enflasyon 39,59’a geriledi. Gözler Temmuz ayında yapılacak olan memur ve emekli maaşına döndü. Kurban Bayramı’a günler kala ikramiye tutarını bekleyen milyonlarca emekliyi sevindiren zam oranı geldi.

img-1290.jpeg

BAYRAM İKRAMİYESİNE GÖRÜLMEMİŞ ZAM

Vatan’a konuşan Yeminli Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş emekli ikramiyelerine refah payıyla beraber yüzde 45 üzeri zam yapılabileceğini aktardı.

EMEKLİ İKRAMİYESİNE YENİ ZAM

Kurtuluş emekli ikramiyelerine ilişkin, “Emekli ikramiyelerine ilişkin yüzde 45’in üzerinde bir zam yapılacağını düşünüyoruz. Şu anda halihazırda yüzde 50’ye yuvarlanarak emekli ikramiyelerinin 3 bin TL olarak karşımıza çıkacağını öngörüyoruz.” İfadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN