Emeklilere 25 bin TL toplu ödeme! Cumhurbaşkanı Erdoğan muslukları açtı! Emekliler bayramda yaşadı

Emeklilere 25 bin TL toplu ödeme! Cumhurbaşkanı Erdoğan muslukları açtı! Emekliler bayramda yaşadı

Emeklilere ilk seçim müjdesi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim en düşük emekli maaşının 2. kez yükseltileceğim belirterek seçim için heyecanlandıran haberi vermişti. Seçimden günler sonra emeklilere 25 bin TL ödeme müjdesi geldi. EYT emeklileri, Bağ-Kur, SSK’lılara toplu 25 bin TL ödeme yapılacak. İşte detaylar

img-1290.jpegEYT yasasıyla beraber seçim öncesi milyonlarca çalışan emekli olmuştu. Prim ve yaş şartını karşılayanlar Nisan ayında ilk ödemelerini alırken, başvurusu devam eden emekli adaylarına ise müjdeli haber geldi. Emeklilerin hesabına avansla beraber tam 25 bin TL ödeme yapılacak. Hemen banka hesabınızı kontrol edin

EYT ile emeklilik bekleyenlere sevindiren haber günler içinde geldi. Nisan ayında maaş almayanlara toplu ödeme yapılacak. Kurban Bayramı ikramiyesiyle beraber milyonlarca kişinin hesabına 25 Bin TL yatırılacak.

EYT’LİLERE TOPLU ÖDEME MÜJDESİ

Mart ayında işlemlerini tamamlayan EYT’liler Nisan ayında zamlı maaşlarını almıştı. Emeklilik işlemleri devam edenlere ise toplu ödeme haberi geldi. Buna göre emeklilere 25 Bin TL toplu ödeme yapılacak.

EMEKLİ OLAMAYANLAR ŞANSLI

Burada en önemli detay ise 3 Mart tarihini takip eden 90 gün. Mart ayında başvurusunu yapan EYT'liler Nisan maaş farkı, Nisan, Mayıs ve Haziran maaşları ile birlikte hem Ramazan bayramı hem de Kurban bayramı ikramiyelerini toplu olarak alabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN