Emeklilere müjde gibi müjde! Erdoğan zam için tarihi resmen duyurdu... Günler kaldı

Emeklilere müjde gibi müjde! Erdoğan zam için tarihi resmen duyurdu... Günler kaldı

Milyonlarca emekli bu haberi bekliyordu! Cumhurbaşkanı Erdoğan nihayet açıkladı! Emekli zammı için tarihi resmen duyurdu! Günler sonra gelecek! İşte emekli maaşına yapılacak zamma ilişkin ayrıntılar...

Milyonlarca emekli, uzun süredir beklenen haberi sonunda duydu! Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşı zammıyla ilgili tarihi resmen açıkladı.

ERDOĞAN EMEKLİLERE MÜJDEYİ VERDİ

emekli3.png

Türkiye'nin lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 4. Olağan Kurultayı'nda milyonlarca emeklinin merakla beklediği müjdeyi verdi. Erdoğan, emekli maaşlarına yapılacak zam için ilk kez bir tarih açıkladı.

"ÇALIŞMA ŞARTLARINI İYİLEŞTİRDİĞİMİZİ GÖRECEKLER"

emekli1.png

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre, Türkiye'nin savunma sanayi alanında elde ettiği başarılar ve ekonomik iyileştirmeler emekli vatandaşlarına olumlu yansımaya devam edecek.

En düşüklü emekli maaşıyla ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Bir baksalar, ülkemizi dünyanın önemli savunma sanayi ülkesi arasına soktuğumuzu görecekler. En düşük emekli maaşını 64 liradan 7 bin 500 liraya çıkardığımızı, çalışma şartlarını iyileştirdiğimizi görecekler." ifadelerine yer verdi.

ERDOĞAN TARİH VERDİ

17149040-1200x675.webp

Erdoğan, emekli memurların maaşlarıyla ilgili olarak da bakanlığın çalışmalarının devam ettiğini belirtti ve ekledi: "İlk kabine toplantısından sonra yeni müjdemizi emekli memurlarımıza açıklayacağız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN