Emeklilerin cebini dolduran kampanya! Akbank daha fazla dayanamadı, patlattı... 10.000 TL promosyon için sıraya girin

Emeklilerin cebini dolduran kampanya! Akbank daha fazla dayanamadı, patlattı... 10.000 TL promosyon için sıraya girin

Emekli vatandaşların gündeminde yer alan emekli promosyonlarında güncellemeler gelmeye devam ediyor. 2023 yılının ikinci yarısı itibariyle gelen ara zamların ardından bankalar yeniden harekete geçti. Rekabetin hız kazandığı günlerde Akbank promosyon rekabetine noktayı koydu. Güncel promosyonları emeklilerin dikkatini çekti. İşte tüm detaylar...

Türkiye'nin gündeminde yer alan emekli promosyonlarında her ay güncellemeler gelmeye devam ediyor. 2022 yılından itibaren devam eden emekli promosyon rekabetinde bankalar güncel rakamlar ve kampanyalar paylaşmaya devam ediyor. Milyonlarca emeklinin yakından takip ettiği promosyon ödemeleri, ara zam sonrasında yeniden güncellendi.

ARA ZAM SONRASI GÜNCEL RAKAMLAR

Emeklilikte Yaşa Takılanlar ve emekli maaşlarında yapılan düzenlemelerin ardından şahlanan promosyon ödemeleri gündemde yer alıyor. Arama motorlarında sık sık araştırılan promosyon ödemeleri 2022 yılından itibaren son hız devam ediyor. Emekli vatandaşları müşterisi olmaya davet eden bankalar arasında rekabet yaşanıyor.

Akbank tarafından bu rekabeti sonlandıracak rakamlar paylaşıldı. Ağustos ayı ile birlikte güncellenen promosyon rakamlarını duyurdu. Ağustos ayı sonuna kadar geçerli olan promosyon rakamları ise haberimizin devamında yer alıyor.

memuraveemekliyeyapilacakmaaszamora-zqlq.webp

GÜNCEL PROMOSYON ÖDEMELERİ

Akbank tarafından milyonlarca emekliye güncel promosyon ödemeleri duyuruldu. Resmi web sitesi üzerinde paylaşılan promosyon rakamları maaş aralığına göre değişiklik gösteriyor. Temmuz ayı ile birlikte yapılan ara zam sonrasında promosyon ödemeleri şu şekilde;

Maaş aralığı 0 – 3.499 TL maaş tutarına 4.200 TL,

Maaş aralığı 3.500 TL – 7.499TL maaş tutarına 4.850 TL,

Maaş aralığı 7.500 TL – 9.999 maşa tutarına 6.250 TL,

10.000 TL ve üzeri maaş tutarlarına 7.000 TL tutarında promosyon ödemesi yapılıyor.

0x0-emeklinin-zammi-yuzde-5i-asacak-1525391730027.jpg

AKBANK PROMOSOYON KAMPANYASI

Akbank promosyon ödemelerine ek olarak kampanyalar da sağlıyor. Akbank bireysel kartı olmayanlar ya da ilk kez Axess veya Wings başvurusu yapan müşterilerine dev kampanyayı duyurdu.

Promosyon ödemesinin yanı sıra 12 ay boyunca tek seferde ya da her ay en az toplamda 2.500 TL harcama sözüne 3 bin TL chip-para hediye ediyor. Bu kampanya ile promosyon ödemelerine fazladan 3 bin TL yansıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN