'Emine Erdoğan' MHP'den 1. sıra aday oldu! MHP'nin seçim listesinde büyük sürpriz kimse beklemiyordu

'Emine Erdoğan' MHP'den 1. sıra aday oldu! MHP'nin seçim listesinde büyük sürpriz kimse beklemiyordu

TRT ekranlarının popüler dizisi Seksenler'de rol alan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayatının canlandırıldığı ‘Reis’ filminde Emine Erdoğan’ı canlandıran oyuncu Özlem Balcı, siyasete atıldı. MHP'den 1'inci sıra aday oldu! Kimse bunu beklemiyordu. MHP'nin seçim listesinde büyük sürpriz.

Seçimlerin yaklaşması ile birlikte partilerin seçim kadrosu netleşmeye başladı. Dün seçim kadrosunu açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) büyük bir sürprize imza attı. Emine Erdoğan MHP'den 1'inci sıra aday oldu! Kimse bu ismi beklemiyordu. Ünlü oyuncu artık MHP partisinde. İşte detaylar haberimizde...

MHP SEÇİM KADROSUNDA BÜYÜK SÜRPRİZ

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Muğla milletvekili adayları açıklandı. MHP’nin genel seçimlerde Muğla’dan 1’inci sırada Özlem Balcı, 2. sırada Ertuğrul Avcı, 3. sırada Mevlüt Kiriş, 4. sırada Abdulkadir Tekin, 5. sırada Şevket Tokur, 6. sırada Hilmi Başpınar ve 7. sırada Neslihan Doğangül Önder aday gösterildi.

gfgfgfgf-2023-04-07t133237-138.jpg

SEKSENLER DİZİSİNİN YILDIZ OYUNCUSUYDU

MHP Muğla Milletvekili birinci sıra adayı olan Özlem Balcı, adaylığıyla herkesi şaşırttı. Muğla bölgesindeki çok sayıda radyo ve televizyonda spikerlik yapan Balcı, TRT’nin en uzun soluklu dizilerinden Seksenler dizisinde rol aldı.

EMİNER ERDOĞAN'I CANLANDIRDI

Balcı ayrıca, 2016 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatının canlandırıldığı ‘Reis’ filminde Emine Erdoğan’ı oynadı.

hghghghg-43.jpg

ÖZLEM BALCI KİMDİR?

İlk ve orta öğrenimini Fethiye'de gören ünlü isim çalışma hayatına daha öğrenciyken başladı. Lise yıllarında yerel kanallardan F Radyo & TV'de DJ'lik yapan Özlem Balcı aynı kanalda haber spikerliği, metin yazarlığı ve haber muhabirliği yaptı.

Köyümüzde Özlem programında sunucu, Sabah Şekerleri programında yönetmenlik görevini üstlenen Özlem Balcı, Özlemce isminde kendi programının yapımcılığını ve sunuculuğunu da yaptı.

Muğla'nın yerel kanallarından Şah TV'de haber spikerliği yapan ve çeşitli görevlerinden dolayı ödüller kazanan Balcı, 2001 yılında Çankaya Üniversitesi İ.İ.B.F. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü kazandı.

hjhjjh-17.jpg

Tatil dönemlerinde Fethiye'de bir tatil köyünde çocuk animasyonu ve halkla ilişkiler alanlarında çalışan Özlem Balcı, çalıştığı kurum bünyesinde animasyon aktivitelerine İngilizce tiyatro oyunları koyarak yönetmenlik yaptı. Çeşitli alanlarda dersler verdikten sonra üniversite eğitiminin üçüncü senesinde okulu bırakıp M.S.M'de tiyatro eğitimleri almaya başladı.

TRT1 ekranlarından yayınlanan Seksenler dizisinde Yıldız karakterini canlandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN