Erdoğan cevaplayacak: HDP üzerinden muhalefeti eleştirirken HÜDA PAR-AK Parti bağına ne diyorsunuz?

Erdoğan cevaplayacak: HDP üzerinden muhalefeti eleştirirken HÜDA PAR-AK Parti bağına ne diyorsunuz?

İktidara yakın televizyon kanallarında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a daha önceden belirlenen soruların yöneltildiği, gençlerle buluşmalarında da aynı yöntemin uygulandığı uzun süredir konuşuluyor. Ancak bu akşam saat 21.00'da yayınlanacak bir programda Erdoğan'ın iktidara eleştiriler yönelten konulara ilişkin sorulara cevap verdiği belirtildi. Yöneltilen sorular arasında “Millet İttifakı'nı HDP üzerinden eleştiriyorsunuz, AK Parti HÜDA PAR ilişkisi hakkında ne düşünüyorsunuz?” konusu da var.

İktidara yakın televizyon ekranlarında sık sık konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a programdaki gazetecilerin daha önceden belirlenen soruları yönelttiği belirtiliyor. Erdoğan'ın gençlerle buluşmalarında da aynı yöntemin uygulandığı uzun süreden beri konuşulan bir konu.

Ancak bu akşam saat 21.00'de yayınlanacak bir programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iktidara eleştiriler yönelten konulara ilişkin sorulara cevap verdiği belirtildi. Yayının duyurusu için paylaşılan 2 dakika 14 saniyelik özetinde Beştepe'de olduğu belirtilen bir salonda gençler Erdoğan'a Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi'nden 'tek adam' yönetimine, soğan fiyatlarından, muhalefete yönelik terör suçlamasına, LGBT ithamına kadar sorular yöneltiyor.

'ÇADIR SATAN KIZILAY BAŞKANI HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?'

Yayında geçlerden biri Erdoğan'a “6 Şubat depremlerinde Hatay Kırkhan'da ailemle birlikte göçük altında kaldık, bu süreçte Çadır satan huzur hakkı adı altında maaş alan Kızılay Başkanı hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusunu yöneltiyor.

“Hukukun siyasallaştığı, yargıya gölge düştüğü iddialarına ne diyordunuz?”, “HÜDA PAR geçmişinde Hizbullah'la anılıyor HDP PKK bağı üzerinden Millet İttifakı'nı eleştiriyorsunuz, AK Parti HÜDA PAR ilişkisi hakkında ne düşünüyorsunuz?”, “Gençleri ikna etmekte zorluk çektiğinizi düşünüyor musunuz?”, “Selahattin Demirtaş'ın hapiste olması Türk demokrasisi için bir eksiklik olarak lanse ediliyor bu konuda ne düşünüyorsunuz?” soruları da gençler tarafından Erdoğan'a yöneltiliyor.

'SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU'

Sosyal medyada yankı uyandıran yayına ilişkin yorum yapanlar ise “Erdoğan'a muhalif soru sorulabileceği bir program var duyurusunun yapıldığını kim gördü?” ifadelerini kullandı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise muhalif bile olsa sorulan soruların seçildiğini iddia etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN