Erdoğan duyurdu! Memur maaşına 7 bin lira zam! En düşük maaş 22 bin TL

Erdoğan duyurdu! Memur maaşına 7 bin lira zam! En düşük maaş 22 bin TL

Kamu işçisine yapılan maaş sonrası Temmuz ayında emekliye yapılacak olan zam da netleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan net rakamı verdi. 2023 yılı Temmuz ayı memur zammı adeta uçuşa geçiyor. İşte memur maaşına yapılacak zam

Emekli maaşı 7.500 lira olurken, en düşük kamu işçisi maaşı da 15 bin lira olmuştu. Seçime yakın memurlara da bir müjde geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Temmuz ayında yapılacak olan memur maaşı zammını resmen açıkladı. Rakamı duyan inanamadı.

2023 yılı ile beraber pek çok düzenleme getiren AK Parti, EYT yasası ve en düşük emekli maaşı sonrası memur maaşlarında da net zam rakamını verdi. Ocak ve Temmuz ayında zam yapılan memurlar zam oranını beklerken, Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjdeli haberi verdi.

enflasyon-artiyor-kagit-para-artiyor-1007717-5.jpg

MEMURA BALLI ZAM! ERDOĞAN DUYURDU

Kamu işçisi maaşı refah payı ile beraber yüze 45 zam ile duyurulmuştu. Buna göre en düşük kamu işçisi maaşı 15 bin liraya çıkmıştı. Erdoğan, Temmuz ayında yapılacak olan memur maaşın zam oranını da açıkladı.

erdogan.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Temmuz ayında en düşük memur maaşı 22 bin lira olacak." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN