Erdoğan MYK, grup ve il başkanları toplantılarına katılacak

Erdoğan MYK, grup ve il başkanları toplantılarına katılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu hafta partisinin üç kritik organıyla bir araya gelmeye hazırlanıyor. MYK, Grup Toplantısı ve Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nı kapsayan yoğun takvimde; ekonomiden dış politikaya, Meclis gündeminden teşkilatların saha stratejilerine kadar pek çok kritik başlık masaya yatırılacak.

AK Parti’nin karar mekanizmalarını buluşturacak olan toplantılar serisi, iktidarın önümüzdeki döneme ilişkin yol haritasını da şekillendirecek.

MYK’DA İLK GÜNDEM: EKONOMİ VE DIŞ POLİTİKA

Sabah'ın haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın haftalık mesaisi, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı ile başlıyor. Partinin en üst karar organlarından biri olan MYK’da;

Enflasyonla mücadele süreci ve piyasalardaki son durum,

Bölgesel gelişmeler ve Türkiye’nin diplomatik temasları,

Belediyelerin performans analizleri ve planlanan projeler detaylıca ele alınacak.

MECLİS KÜRSÜSÜNDEN MESAJLAR

Hafta ortasında TBMM çatısı altında gerçekleştirilecek olan AK Parti Grup Toplantısı, siyasetin nabzını tutacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kürsüden yapacağı hitapta; güncel siyasi tartışmalar, Meclis gündemindeki yasama faaliyetleri ve gerçekleştirdiği yurt dışı ziyaretlerinin yansımaları hakkında kamuoyuna önemli mesajlar vermesi öngörülüyor.

SAHAYA BAKIŞ: GENİŞLETİLMİŞ İL BAŞKANLARI TOPLANTISI

Haftanın finali ise Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı ile yapılacak. Teşkilatların nabzının tutulacağı bu toplantıda;

81 ildeki saha faaliyetlerinin raporlanması,

Vatandaşın taleplerine yönelik çözüm önerileri,

Parti içi eğitim ve teşkilatlanma çalışmalarındaki son durum değerlendirilecek.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN