Erdoğan seçimi onunla kazanmayı planlıyordu! Erdoğan'ın teklifini reddetti: Erdoğan bunu beklemiyordu

Erdoğan seçimi onunla kazanmayı planlıyordu! Erdoğan'ın teklifini reddetti: Erdoğan bunu beklemiyordu

Son olarak terör örgütü Hizbullah hakkındaki görüşleri nedeniyle tepki toplayan HÜDA PAR uzlaşmaya varan AK Parti, Yeniden Refah Partisi ile anlaşmaya varamadı. Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erkaban, partinin Millet İttifakı'na katılmayacağını açıklarken AK Parti'ye bir kötü haber daha geldi.

14 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimine günler kala AK Parti son olarak terör örgütü Hizbullah hakkındaki görüşleri nedeniyle tepki toplayan HÜDA PAR'ın Millet İttifakı'na katıldığını açıklamıştı. AK Parti bu hamlenin ardından Yeniden Refah Partisi ile masaya otururken Yeniden Refah Partisi, Millet İttifakı'na katılmayacağını açıkladı. Bu haberin ardından AK Parti'ye bir kötü haber daha geldi.

Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı ile yaptığı görüşmelerin ardından ittifaka katılıp katılmayacağı merak ediliyordu. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün yaptığı açıklamayla partisinin Cumhur İttifakı'na katılmayacağını duyurdu. Erbakan'ın açıklaması AK Parti taraftarlarında şok etkisi yaratırken AK Parti'ye bir kötü haber daha geldi.

MEHMET ŞİMŞEK'TEN KÖTÜ HABER

Son günlerde ortaya atılan iddialarda eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in ekonomi yönetiminin başına geçeceği iddia edildi. Şimşek söz konusu iddiaların ardından Ankara'ya giderek AK Parti Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Şimşek'in Erdoğan'la görüşmesinin ardından Genel Merkez'den çıkan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, görüşmenin 'olağan' olduğunu belirterek Şimşek'in 'aktif siyaseti düşünmediğini' vurgulayarak şunları söyledi:

Ankara'da hareketli dakikalar: Mehmet Şimşek AK Parti Genel Merkezi'nde

"Mehmet beyin AK Parti Genel Merkezi'ne gelmesi olağanüstü bir gündem değil. Kendisi çok değerli bir arkadaşımız. Geçmişte beraber hükümetlerde görev yaptık. Halen de çok sık görüştüğümüz bir kardeşimiz. Birikimi olan, vizyonu olan bir arkadaşımız. Dolayısıyla buraya gelmesi gayet normal. Kendisi siyasetten ayrıldıktan sonra pek çok işle meşgul. Ayrıca sivil toplum örgütlerinde sorumlulukları var. İş dünyasıyla ilgili olarak da yürüttüğü işler var.

O sebeple Mehmet Şimşek bey aktif siyaseti düşünmüyor. Aktif siyaseti düşünmediğini ifade etti ama sayın Cumhurbaşkanımızın parti politikalarımıza ya da hükümet politikalarımıza dönük olarak beyan ettiği her konuda yardımcı olmaya hazır olduğunu, her türlü katkıyı vereceğini bir kez daha ifade etti."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN