Erdoğan'dan Aliyev'e 'Cumhuriyet Günü' mesajı

Erdoğan'dan Aliyev'e 'Cumhuriyet Günü' mesajı

Erdoğan, ‘28 Mayıs Azerbaycan’ın Cumhuriyet Günü’ dolayısıyla İlham Aliyev’e özel bir mesaj gönderdi: Türkiye ‘kaderini kaderi bildiği’ Azerbaycan’ın bu mutluluğunu coşkuyla paylaşmaktadır.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘28 Mayıs Azerbaycan’ın Cumhuriyet Günü’ dolayısıyla Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e özel bir mesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Cumhurbaşkanı, Aziz Kardeşim, Can Azerbaycan’ın Cumhuriyet Günü münasebetiyle milletim ve şahsım adına Zât-ı Devletlerini ve tüm Azerbaycan halkını en kalbi duygularımla tebrik ederim.

Kardeş Azerbaycan bu yıl Cumhuriyet Günü'nü, Vatan Savaşı'nda kazandığı haklı zaferinin gururuyla taçlandırmakta, Türkiye de ‘kaderini kaderi bildiği’ Azerbaycan’ın bu mutluluğunu coşkuyla paylaşmaktadır.

Mükemmel düzeydeki stratejik ilişkilerimizi ‘Tek millet, iki devlet’ ruhuyla daha da pekiştirmek doğrultusundaki karşılıklı irademizden büyük memnuniyet duyuyorum. Kardeşlik ve işbirliğimizin, bölgemizin barış, istikrar ve refahının en büyük teminatı olduğuna inancım tamdır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN