Erdoğan'ın ortak yayını nedeniyle diziler yayınlanmadı

Erdoğan'ın ortak yayını nedeniyle diziler yayınlanmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ortak canlı yayını nedeniyle birçok kanalda dizilerin yeni bölümü yayınlanmadı. Dizilerin yeni bölümlerinin ertelenmesi sosyal medyada kullanıcıların tepkilerine neden oldu.

14 Mayıs seçimlerine 1 gün kaldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu akşam ortak yayın ile TRT, A Haber, NTV, CNN Türk, Star TV, Habertürk ve birçok kanalda canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ancak ortak canlı yayın nedeniyle kanallarda yayınlanması beklenen dizilerin yeni bölümleri yayınlanmadı.

Dizilerinin özet bölümü verilmesinin ardından Cumhurbaşkanı ortak yayının ekranlara gelmesi sosyal medyada gündem oldu. Birçok kullanıcı yayın akışının değişmesine tepki gösterdi.

KILIÇDAROĞLU: DEMOKRASİ VADEDİYORUZ DEMOKRASİ

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın bugün farklı kanallardan ortak yayınlanan söyleşisine ilişkin olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Biz bu ülkeyi yönetirken, asla tüm kanalların aynı içerikle yayın yaptığını bir daha göremeyeceksiniz." ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şu şekilde:

"Biz bu ülkeyi yönetirken, asla tüm kanalların aynı içerikle yayın yaptığını bir daha göremeyeceksiniz" ifadelerini kullanan CHP lideri, paylaşımında şunları yazdı:

"Bir söz daha vereyim mi? Biz bu ülkeyi yönetirken, asla tüm kanalların aynı içerikle yayın yaptığını bir daha göremeyeceksiniz. Demokrasi vadediyoruz demokrasi. Çok güzel, çok müthiş bir şey demokrasi, biliyor musunuz…"

Sosyal medya kullanıcıların tepkileri şu şekilde:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN