Erken seçim mi geliyor? Devlet Malzeme Ofisi'nden dikkat çeken ihale

Erken seçim mi geliyor? Devlet Malzeme Ofisi'nden dikkat çeken ihale

Siyasette erken seçim ve TBMM'de komisyondan geçen Seçim Kanunu teklifine ilişkin tartışmalar devam ederken Devlet Malzeme Ofisi, oy verme kabini alımı için ihale açtı.

Siyasette Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı arasında erken seçim tartışmaları ve TBMM Anayasa komisyonundan geçen Seçim Kanunu teklifine ilişkin polemikler devam ederken Devlet Malzeme Ofisi, oy verme kabini alımı için ihale açtı.

DMO, Yüksek Seçim Kurulu’nun ihtiyacı olarak belirtilen 2 kısım 2 kalem oluklu mukavvadan oluşan oy verme kabini satın alımı için ihale açtı. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilanda alım miktarına ilişkin bir açıklama bulunmazken, tekliflerin 7 Nisan’a kadar verilebileceği kaydedildi.

Seçim barajının yüzde 10’dan 7’ye indirilmesini de içeren Seçim Kanunu teklifi de TBMM Anayasa Komisyonu’nda 17 saat süren mesainin ardından sabah saatlerinde kabul edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN