Eşini kalbinden bıçaklayarak öldürdü! 1 ay önce evlenmişlerdi

Eşini kalbinden bıçaklayarak öldürdü! 1 ay önce evlenmişlerdi

Şirin Bozkurt tartıştığı eşini kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Şirin Bozkurt ve önceki evliliğinden olan 18 yaşındaki oğlu gözaltına alındı. Çiftin, 1 ay önce evlendikleri öğrenildi.

Ülkenin her yerinden her gün cinayet, şiddet haberleri gelmeye devam ediyor. İzmir'in Bornova'da yaşayan Şirin Bozkurt (47) ve Fırat Bozkurt (43) çifti iddiaya göre bilinmeyen bir sebep nedeniyle tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Şirin Bozkurt, kocası Fırat Bozkurt'u kalbinden bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Fırat Bozkurt'un hayatını kaybettiğini belirledi.

ESKİ EŞİNDEN OLAN ÇOCUĞU ŞOKA GİRİNCE KOMŞUYA GÖNDERMİŞ

Şirin Bozkurt'un o sırada evde olan ve şoka giren 18 yaşındaki oğlu Ç.G.’yi komşuya gönderdiği iddia edildi.

18 YAŞINDAKİ OĞLU GÖZALTINA ALINDI

Şirin Bozkurt ile eski eşinden olan 18 yaşındaki oğlu Ç.G gözaltına alındı. Çiftin, 1 ay önce evlendikleri öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR (4)
4 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN