Müge Anlı'da böylesi görülmedi! Kayıp Yusuf cinayete kurban gitmiş! Katil, cesedi gömdüğü yerde bir de piknik yapmış!

Müge Anlı'da böylesi görülmedi! Kayıp Yusuf cinayete kurban gitmiş! Katil, cesedi gömdüğü yerde bir de piknik yapmış!

ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te aylardır kayıp olan Yusuf Kavuk'un dosyası ele alındındı. Kavuk'un sevgilisi Derya ile ilişkisi olduğu ortaya çıkan Harun Ateş tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayeti itiraf edip cesedi gömdüğü yeri açıklayan Ateş'in yaptıkları yetmezmiş gibi bir de piknik itirafında bulundu. İşte tüyler ürperten olayın detayları...

ATV ekranlarında yayınlanan usta televizyoncu Müge Anlı'nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert'te akıl almaz bir olay yaşadı. Aylardır haber alınamayan Yusuf Kavuk'tan acı haber geldi. Kavuğun cinayete kurban gittiği ve sevgilisi Derya'nın ilişki yaşadığı Harun Ateş tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Müge Anlı canlı yayında katilin ifadelerini okudu. Katil Ateş'in cesedi gömdüğü yerde defalarca kez piknik yaptığı da öğrenildi.

ORMANLIK ALANA GÖMMÜŞ

Aile, oğulları Yusuf'un, Derya Altun ile ilişkisi olduğunu ve onunla görüşmeye gidip bir daha geri dönmediğini söyledi. Yusuf Kavuk'un öldürülüp Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki ormanlık alana gömüldüğü ortaya çıktı.

mugef.jpg

GÖZALTINA ALINDI, CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Yusuf Kavuk'un sevgilisi Derya Altun, Derya Altun'un annesi ve kız kardeşi, Derya Altun, Harun Ateş ve Harun Ateş'in sevgilisi olduğu söylenen kız arkadaşı gözaltına alındı. Harun Ateş sorgusunda; Yusuf Kavuk ile arasında kavga çıktığını ve sonrasında onu öldürdüğünü itiraf etti. Cesedi 1 gün boyunca aracında tuttuğunu belirten Ateş, Kavuk'un cansız bedenini ormana gömdüğünü itiraf etti.

muhrr.jpg

PİKNİK DETAYI KAN DONDURDU

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından Harun Ateş ifadesi alındı. Ateş, "Bursa Otogarı'ndan telefon kulübesinden beni aradı. Telefonu yurt dışı olduğu için çalışmadığını bu nedenle kulübeden aradığını kendisinin Bursa Otogarında olduğunu belirtti. Ben de araçla gidip kendisini aldım. Bir süre sonra Derya nedeniyle tartışmaya başladık. Mobilyacılar Çarşısı civarında aracı durdurdum. Aşağı indik. Cebinden bıçağı çıkarıp bana sallamaya başladı. Bende elinden alıp bıçaklayarak öldürdüm. Kendim de elimden yaralandım. Sonra Kavuk'un cesedini aracın bagajına koydum. Gece hiçbir şey olmamış gibi Derya'nın yanına gittim. Kendisine birşey demedim. 5 Temmuz sabahına kadar cenazeyi aracımda gezdirdim. Sabah kalkıp daha önceden bildiğim Bilecik Bozüyük'teki ormanlık alana götürüp attım. Üzerini de taşlarla kapattım. Bıçağı nereye attığımı hatırlamıyorum." dedi.

Ateş ifadesinin devamında kan donduran olayın detaylarını anlattı."Cinayetten sonra birkaç kez Derya ve ailesini de alarak oraya pikniğe götürdüm. Yanlarından uzaklaşıp cesedin bulunup bulunmadığını kontrol için cesede bakıp tekrar Deryaların yanlarına geliyordum. Hatta bu pikniğe de aracım arızalı diyerek başka kişilerin aracını alıp gidiyordum."


Harun ile Derya cinayet itirafının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN