Rezidans vahşetinin ayrıntıları ortaya çıktı: Birlikte yaşadığı kadını öldürüp intihar etti

Aydın'da birlikte yaşadığı eczacı Şule Karamercan'ı öldürüp, aynı tabancayla intihar eden mühendis Aydın Aksakdemir vahşetinde ayrıntılar ortaya çıktı. Aksakdemir'in genç kadını ayrılmak istediği için öldürdüğü daha sonra da intihar ettiği anlaşıldı. Akşener intihar etmeden önce araya girmek isteyen bir komşusunu da yaraladığı belirtildi.

Olay Aydın'ın Efeler ilçesinde lüks bir rezidanstın otoparkında meydana geldi. 2015 yılında tanışıp birlikte yaşamaya başlayan eczacı Şule Karamercan (49) ile elektrik mühendisi Aydın Aksakdemir (53), evlerinin otoparkında buluştu.

8468433.jpg

BİRLİKTE YAŞADIĞI KADINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

İddiaya göre, Karamercan ile Aksakdemir arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Aksakdemir, yanındaki tabancayla Karamercan'ı vurdu. Gürültüyü duyarak otoparka gelen komşularından Mustafa Kalfa'yı ise yaraladı. Aydın Aksakdemir daha sonra tabancayı başına dayayıp ateş ederek intihar etti.

uuuuu.jpg

Olay yerine gelen sağlık ekipleri iki kişinin de hayatını kaybettiğini belirledi. Şule Karamercan ile Aydın Aksakdemir’in cenazeleri, Aydın Adnan Menderes Üniversite Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yaralanan Mustafa Kalfa hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Kalfa'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

8468434.jpg

İLİŞKİYİ BİTİRMEK İSTEMİŞ

Yakınları Şule Karamercan’ın ilişkiyi bitirmek istediğini, Aydın Aksakdemir'in ise buna karşı çıktığı için olayı gerçekleştirdiğini iddia etti.

Öte yandan, kadincinayetlerinidurduracagiz platformunun açıklamalarına göre, 2023 yılında 315 kadın cinayeti işlendi, 248 kadın ise şüpheli şekilde ölü bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN