Eski CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen yoğun bakıma kaldırıldı

Eski CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen yoğun bakıma kaldırıldı

Zatürre teşhisi ile 10 gün önce Bodrum Acıbadem Hastanesi'nde tedaviye alınan eski CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, yoğun bakıma kaldırıldı.

Eski CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen 10 gün önce zatürre teşhisi ile Bodrum Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Pekşen'in yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre; koronavirüs aşısına bağlı olarak kalp kapakçığı zarında iltihaplanma meydana gelen Pekşen'in tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edildi.

HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

Halen yoğun bakımda tedavisi süren Pekşen'in hayati tehlikeyi atlattığı, durumunun iyi yönde ilerlediği öğrenildi. Pekşen'in ailesi, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Açıklamada, “Canımız babamız, en kıymetlimiz Haluk Pekşen, 10 gündür Bodrum Acıbadem Hastanesi'nde tedavi görmektedir. Durumu iyi, her zamanki gibi çok güçlü ve çok iyi olacak ancak tedavisi bir süre daha devam edeceği için telefonu kapalı. Tüm dua ve şifa dilekleriniz için çok teşekkür ederiz” denildi.

1661412391238-ss.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN