Eskişehir'de sır olay! Evinin 7'nci kat penceresinden atladı, eşi de ölü bulundu

Eskişehir'de sır olay! Evinin 7'nci kat penceresinden atladı, eşi de ölü bulundu

Eskişehir'de 7. kattaki evinin balkonundan düşen Mehmet Karabulut yaralandı. Karabulut'un evine giren polis ekipleri evde eşi Sevim Özdemir’in birkaç gün önce hayatını kaybettiğini belirledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde, 7. kattaki evinin balkonundan düşen Mehmet Karabulut (58) yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri, Karabulut’un evinde eşi Sevim Özdemir’in (50) cansız bedenini buldu.

13054520.jpg

BİRKAÇ GÜN ÖNCE HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ

Zafer Mahallesi’ndeki apartmanda meydana gelen olayda, Karabulut 7. kattaki pencereden atlayarak 2. kattaki tente ve ardından bahçeye düşerek dizinden yaralandı. Komşuların ihbarıyla bölgeye sevk edilen polis ekipleri, Karabulut’un düştüğü yeri incelemek için girdiği evde Özdemir’in birkaç gün önce hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaralı Karabulut, ambulansla Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Sevim Özdemir’in cesedi Eskişehir Şehir Hastanesi morguna götürüldü. Şüpheli ölümle ilgili soruşturma başlatıldı ve Özdemir’in kesin ölüm nedeni otopsi sonrası netlik kazanacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN