Esra Erol'da akıl almaz olay! 30 yıllık evli kadından şok aldatma iddiası: "Kocam erkekle yazıştı"

Esra Erol'da akıl almaz olay! 30 yıllık evli kadından şok aldatma iddiası: "Kocam erkekle yazıştı"

Esra Erol programında son yaşananları görünce artık kocanızı sorgulamaya başlayacaksınız. Eşi Bilal Uysal tarafından aldatıldığını söyleyen Aysel Hanım, iddialarıyla ağızları açık bıraktı. 30 yıllık evli olduklarını belirten Aysel Hanım, kocasını öyle biriyle yazışırken yakaladı ki... Görenlerin gözleri fal taşı gibi açıldı. Kocam erkekle yazıştı iddiası! İşte Esra Erol'da yaşanan o akıl almaz olay...

ATV ekranlarının rekor kıran programı Esra Erol'da son yaşananlar akıllara durgunluk verdi. 30 yıllık eşi Bilal Uysal'ın kendisini aldattığını belirten Aysel Hanım, öyle bir iddia ortaya attı ki... Duyanların ağzı açık kaldı. Kocam erkeklerle beni aldattı! İkili canlı yayında yüzleşti. İşte detaylar haberimizde...

KOCASINI ERKEKLERLE MESAJLAŞIRKEN YAKALADI

Kocasından eskisi gibi ilgi görmediğini ve aldatıldığını iddia eden Aysel Hanım, kocasının Murat Doruk isimli bir adamla aşk dolu yazışmalarını fark ettiğini söyledi. Messenger'dan bu kişiyi görüntülü ararken ekran kaydı alan acılı kadın, karşısına işçileri Fatma Hanım çıkınca ihaneti belgelediği için mutlu olduğunu vurgulamıştı.

hghg-2023-10-31t094037-785.jpg

Kocası ile yüzleşmek istediğini belirten Aysel Hanım, "Eşimin akrabalarına şunu söylemek istiyorum. Benim bir kötülüğüm varsa 'Biz gelinimizden şikayetçiyiz, sevmiyoruz' desinler. Aramıyorlarsa zaten bu benim iyi biri olduğumu gösterir. Ben eşimin ailesini seviyorum. Ama eşimle hataları yüzünden geçinemiyoruz. Onlar, büyük olarak bizi durdurmaya çalışıyorlar. Ama artık katlanamıyorum." demişti.

ARADIĞINDA ÖYLE BİRİ KARŞISINA ÇIKTI Kİ...

Esra Erol, "Aysel Hanım neden soluğu burada aldı, niye sizden şikayetçi?" diye sordu. Bilal Uysal'ın "Ne amaçla orada olduğunu bilmiyorum." yanıtı üzerine "Ben Hatırlatayım mı size?" sorusunu yönelten ünlü sunucu şu ifadeleri kullandı:

"Murat Doruk isimli kişiyle sosyal medyada olan yazışmanızı yakalıyor. O kişiyi bir arıyor, karşısına iki yıldır şüphelendiği sizin de işçiniz olan Fatma Hanım çıkıyor. Yazışmalar çok samimi. ‘’Aşkım’, ‘canım’ ifadeleri var. Acılı, şarkılı, aşk dolu şarkılar paylaşıyorsunuz. Fatma Hanım nerede, yanınızda mı?"

hghggh-2023-10-31t094026-102.jpg

ESRA EROL SİNİR KRİZİNE GİRDİ!

Bilal Bey’in "Şarkılar paylaştığım doğrudur Esra Hanım. Benim adıma gece 02.00 gibi Murat Doruk adlı Facebook hesabını eşim Aysel ve kızım patlatmıştır. Bu şeyleri kendileri yazmışlardır. Benim Fatma Açıkgöz'le hiçbir bağlantım yoktur. Ben kimsenin yuvasıyla oynayamam." yanıtı daha fazla dayanamayan Esra Erol, su açıklamayı yaptı:

"Siz, 'Murat isimli hesap sahte açıldı. Sanki ben onunla yazışmışım gibi bir görüntü oluşturuldu.' diyorsunuz. Ama bir saniye. Şimdi ben sahte bir hesap açsam Aysel adına. Onunla senin yazışmaların varmış gibi gösterebilirim. Senin hesabından yazarım. O gelir kendi telefonundaki hesabından yazar. Görüntüdeki yazıya baktığınızda 'Bilal ile Aysel aşk dolu yazışıyorlar!' dersin. Ama ben Aysel'i aradığımda karşıma Aysel çıkmaz. Karşıma kim çıkar? Ben çıkarım. Çünkü hesabı kim açtı? Ben açtım. Bu hesabı sahte olarak mı açtım? Evet. Bu durumda görüntülü aramaya, ya cevap vermem ya da kendimi göstermemeye özen gösteririm. Bu durumda o sosyal medya hesabını kullanan kişi gerçek bir kişi. O, kendi adını değil Murat ismini kullanıyor. Yani Fatma kendi kendine bir sahte hesap açıyor. Senin kızınla karın böyle bir şey yapmış olsa karşılarına Fatma çıkmaz."

ghhggh-2023-10-31t094053-214.jpg

CANLI YAYINDA İTİRAF ETTİ

Fatma Açıkgöz'le ilişkisi olmadığını söyleyen Bilal Uysal'a Esra Erol'dan kilit bir soru geldi. Ünlü sunucu "Aynı gün, aynı şehirlerarası otobüse beraber bindiniz mi?" diye sordu. Bilal Bey, eşinin bağırış çağırışlarını fırsat bilip konuyu geçiştirdi.

Aysel'in görümcesi canlı yayına bağlandı:

"Ağabeyim hatalar yaptı. Asla benim gelinimin bir hatası olmadı. Ağabeyim, Aysel’i hep aldattı."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN