Ev hanımlarına İŞKUR desteği! Eşinden para isteme dönemi kapandı! Şartları sağlayana 5.000 TL ödeme

Ev hanımlarına İŞKUR desteği! Eşinden para isteme dönemi kapandı! Şartları sağlayana 5.000 TL ödeme

İŞKUR tarafından düzenlenen destek programları kapsamında ev hanımları da unutulmadı. Birçok farklı program ile karşımıza çıkan İŞKUR ev hanımları için 5000 TL'lik ödeme yapılacağını duyurdu. Yoğun ilgi gören başvurular hakkındaki araştırmalar devam ediyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

2023 yılı ile birlikte vatandaşlar da destek ödemeleri hakkında araştırmalarını hızlandırdı. İş arayan vatandaşların yardımına koşan İŞKUR, bu kez de ev hanımlarının yardımına koşuyor. Ev hanımlarına özel yapılan ödeme planı kapsamında sosyal hayata katılımları amaçlanıyor. Kadınların da ev ekonomisinde söz hakkı olması adına 5000 TL destek ödemesi yapıldığı belirtildi. İŞKUR tarafından yapılan ödemeler için başvurularda her geçen gün artış gösteriyor. Şartları sağlayan kişilerin ödemelerden yararlanacağı belirtildi. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

EV HANIMLARINA 5000 TL MAAŞ

Ev hanımlarının da ekonomiye destek olması adına atılan adımlar gündemdeki sıcaklığını koruyor. İŞKUR eliyle düzenlenen programlar kapsamında ev hanımlarına da destek sağlanacağı belirtildi. Evde paketleme işi yaparak ayda 6000 TL'ye kadar kazanç sağlayabilirsiniz. Ev hanımlarının yoğun ilgisi ile karşılanan evde paketleme işi başvuruları hakkında araştırmalarda devam ediyor. İstenen şartları sağlayan ev hanımlarının ödemelerden yararlanabileceği aktarıldı.

ev-hanimi-1.jpg

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İŞKUR tarafından yayınlanan yeni destek programı kapsamında evde paketleme işi ile ev hanımları da para kazanabilecek. İş arayan vatandaşların yardım aldığı ilk adres İŞKUR olurken ev hanımlarının evde paketleme işi yaparak para kazanabileceği aktarıldı. Evde paketleme işi için istenen şartlar şu şekildedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması
  • 18 yaş üzerinde olması
  • En az ilkokul mezunu olması
  • Sorumluluk sahibi olması ve görevini zamanında yerine getirmesi şartlarının sağlanması gerekiyor.

Evde paketleme işi yaparak 6.000 TL'ye kadar ödeme alabilirsiniz. Ev hanımları evde paketleme işi hakkındaki detayları İŞKUR internet sitesi üzerinden öğrenebilir.

evden-paketleme-isi.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İŞKUR tarafından yayınlanan evde paketleme işi başvuruları İŞKUR internet sitesi üzerinden yapılmaktadır. İŞKUR sitesine giriş yaptıktan sonra “evde paketleme” ya da “paketleme personeli” ifadelerini kullanarak arama yapabilirsiniz. Online başvuru yapamayan kişiler ise İŞKUR ofisleri üzerinden başvuru yapabilir.


İŞKUR tarafından sağlanan fırsatlar kapsamında ev hanımlarının ev ekonomisine destek sağlayacağı belirtildi. Şartları sağlayan adayların başvuru yapabileceği aktarıldı. Uygulamanın devamlılığı için ileri dönemde de daha farklı iş imkanları ile ev hanımlarına destek sağlanabilir. Detaylar İŞKUR ofisleri ya da resmi internet sitesi üzerinden öğrenilebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN