Evde misafirleriyle çay içerken e-Devlet'ten gelen mesajla şaşkına döndü! Her şey 110 kilometre ötede gerçekleşmiş

e-Devlet'ten gönderilen mesajı gören adam, evinde ağırladığı misafirlerinin yanında hayatının şokunu yaşadı. İşte detaylar...

Karaman'da yaşayan Fatih Özyurt, evde misafirleriyle birlikte oturduğu sırada e-Devlet'ten gelen 690 TL'lik ceza mesajını görünce gözlerine inanamadı. Çünkü ceza Karaman'dan değil Konya'dan yazılmıştı. Fatih Özyurt, olayı yargıya taşıdı.

HİÇ GİTMEDİĞİ ŞEHİRDEN TRAFİK CEZASI YEDİ

KGRT'de yer alan habere göre, gerekli müracaatları yaptığını belirten Fatih Özyurt, şunları söyledi:

"Aracım 12 Ocak 2024 tarihinden bu yana KGRT Karaman binasının önünde park halinde durmaktadır. Aracım 14 Ocak 2024 tarihinde akşam saat 20.29'da Konya'da ceza yemiş. Cezayı ilk olarak kısa mesaj yoluyla öğrendim. e-Devlet üzerinden baktığımda da yazılan 690 TL'lik cezanın emniyet kemeri takmamaktan kaynaklandığını gördüm. Cezada bahsi geçen tarihte kendim evimde aracım ise Sekiçeşme Mahallesi Dr. Mehmet Armutlu Caddesi üzerinde park halindeydi. Elimdeki kanıtlarımla adli yargı sürecine olayı taşıdım. Evimde misafir olan bir saatte ceza yemem kabul edilebilir gibi değil. Yüce Türk adaletine güveniyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN