Evden çalışarak para kazanmak isteyenlere fırsat! Ek gelir kapısı açıldı, 18-55 yaş arası herkes başvurabilir

Evden çalışarak para kazanmak isteyenlere fırsat! Ek gelir kapısı açıldı, 18-55 yaş arası herkes başvurabilir

Ekonominin zorlu dönemlerinde, ek ücret almak isteyenlere duyuruldu. İŞKUR tarafından paylaşılan ilan ile evden çalışarak gelirinizi artırabilirsiniz. Meslek için yaş aralığı 18 - 55 olarak seçildi. Okur - yazar olmanız durumunda başvuru yaparak, gelirinize ek sağlayabilirsiniz. İşte tüm detaylar...

Ülkemizde etkisini gösteren enflasyon karşısında asgari ücret erimeye devam ediyor. Vatandaşların cebinde duran nakit para durduğu yerde erirken, ek gelir sahibi olmak için yeni meslekler aranıyor.

EVDEN ÇALIŞARAK EK GELİR ELDE EDİN

Bu kapsamda, İŞKUR tarafından ek gelir elde edeceğiniz ilan paylaşıldı. Toplamda 2 bin 362 personel alımı yapılacak bu mesleği evinizden de yürütebilirsiniz. Esnek çalışma şartlarıyla milyonların dikkatini çeken ilana başvurmak için, 18 - 55 yaş arlığında olmanız gerekiyor.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından paylaşılan ilan ile evden çalışarak, aynı zamanda ev işlerinize de vakit ayırabilirsiniz. Okuma yazmanız varsa bu meslek için başvuruda bulmanız öneriliyor. Paketleme işçisi olmak için detaylar paylaşıldı.

iskur-tjv5-cover-jpg.webp

18 - 55 YAŞ ARASI BAŞVURSUN

Başvuru süreci, paylaşılan ilan detaylarında yer aldı. İŞKUR tarafından başlatılan alımlar, resmi web sitesi üzerinden tamamlanıyor. Başvuru işlemlerinizi tamamlayarak paketleme işçisi alımlarında fırsatı kaçırmayın. Okuma - Yazma bilen kişilerin, 18 - 55 yaş arasında olması halinde başvurması halinde yeni mesleği ile evinden günlük işlerini de hallederken çalışabilecek.

PAKETLEME İŞÇİSİ BAŞVURU SÜRECİ

Paketleme işçisi olarak başvuruda bulunmak için, İŞKUR'un resmi web sitesini ziyaret etmeniz gerekecek. Web sitesinin ana sayfasında bulunan "Paketleme işçisi" kelimesini aratarak başvuru ekranına gidebilirsiniz. İş ilanları listesinden size en uygun olanı seçmeniz gerekir. Başvuru işlemini tamamlayarak, gerekli işlemleri eksiksiz bir şekilde doldurmanız gerekir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN