Evin halini gören ev sahibi şoke oldu! 27 kişi kalıyor

Evin halini gören ev sahibi şoke oldu! 27 kişi kalıyor

İstanbul Avcılar'da evini kiraya veren mal sahibi 27 kişinin kaldığı evinin halini görünce şoke oldu. Kiracısının evin her odasına 10 adet yatak koyarak evi günlük kiralık daireye çevirerek para kazandığı ortaya çıktı.

Olay Avcılar Merkez mahallesinde meydana geldi. Ev sahibi, 4 katlı binanın 2. katındaki 3 odalı dairesini, Türkiye'de oturma izni olan bir yabancıya kiraladı. Bu kişi ise, daireyi bir başkasına kiraya verdi. Daireyi son kiralayan kişi evdeki 3 odaya ve arka taraftaki balkona yataklar koyarak günlük ve kısa süreliğine yüksek fiyatlarla kiraya vermeye başladı.

fffff.jpg

Durumu öğrenen ev sahibi İstanbul Emlakçılar Odası'nı arayarak yardım istedi. Haber verilmesi üzerine daireye gelen polis ekipleri ev sahibiyle kiracı arasında sözleşme olması nedeniyle işlem yapamadı.

avcilarda-ev-sahibi-sikayetci-oldu-ctrg.webp

POLİS 1 AYDA 20 KEZ BASTI

Kısa bir süre önce banyodan su sızması, gürültü ve elektrik tesisatının kısa devre yapması sonrası çıkan yangın sonrası apartmanda yaşayanların, daireyle ilgili şikayetleri arttı.

avcilarda-ev-sahibi-sikayetci-oldu-k12y.webp

27 KİŞİ AYNI EVDEYDİ

Ev sahibi İstanbul Emlakçılar Odası'ndan tekrar yardım istedi. Daireye gelen İstanbul Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu üyesi Arzu Pul, "ev sahibi dairede 27 kişinin kaldığını söyledi. Olay yerine gittik. 27 kişi aynı evdeydi. Polis çağırmasını söyledik. Polis geldi herhangi bir şey yapmadı çünkü evde kimse yoktu. avcilarda-ev-sahibi-sikayetci-oldu-zuks.webp

YATAK BAŞI 3 BİN TL PARA ALIYORLAR

Sadece her odada 10'ar yatak vardı. Yatak başı 3 bin lira para alıyorlar. Balkonda bile yatak var. Kaçak barındırıyorlar. Kontrat olduğu için bir şey yapamıyorlar." ifadelerini kullandı.avcilarda-ev-sahibi-sikayetci-oldu-glbk.webp

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN