Evlendiği konuşuluyordu! Esra Erol Fatma'nın yeni sevgilisi ilk kez konuştu: "kapanmayı bile düşünüyor"

Evlendiği konuşuluyordu! Esra Erol Fatma'nın yeni sevgilisi ilk kez konuştu: "kapanmayı bile düşünüyor"

Esra Erol, Fatma'nın yeni sevgilisi hakkında ilk kez konuştu! Evlendiği konuşuluyordu! Kapanmayı bile düşünüyor...

Esra Erol’da gündeme gelen Fatma Oruç’un hayatı, izleyicileri şaşkına çeviren olaylarla dolu. Zihinsel engelli Fatma, Ahmet isimli eşinden boşandıktan sonra ailesinin yanından kaçarak yeniden adından söz ettirdi. Yaşanan bu süreçte bebeği devlet korumasına alınan Fatma’nın, geçtiğimiz aylarda yeni bir gelişme yaşadığı ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYADA YAYINLANAN VİDEO İLE EVLİLİĞİNİ DUYURDU

Ekran görüntüsü 2024-10-22 105453

Mynet'te yer alan haberde Fatma Oruç, Emre Keskin Kılıç isimli bir erkekle çektiği videoyu paylaşarak evlendiklerini duyurdu. Emre, “Bu Fatma Oruç'un yeni TikTok hesabı. Fatma benim eşim oluyor” ifadelerini kullanarak ilişkiyi duyurdu. Ancak gerçek bambaşkaydı. Esra Erol programında muhabirlik yapan Caner Toygar, olayın perde arkasını ortaya çıkarmak için Fatma'nın yanına gitti.

CANLI SOHBET UYGULAMASINDA TANIŞMIŞLAR

TikTok'ta aktif olan Fatma, Emre ile bir canlı sohbet uygulamasında tanıştığını ve ilişkilerinin ilerlediğini söyledi. Fatma, annesinin biriktirdiği 7 bin TL'yi alıp Emre'nin yanına kaçtığını itiraf etti. Gerçekte evli olmadıklarını, ancak evlenmeyi düşündüklerini dile getirdi.

AİLESİ EVLİLİĞE ONAY VERDİ

Ekran görüntüsü 2024-10-22 111037

Fatma'nın ailesi, bu evlilik planına onay verdiğini açıkladı. Anne Melahat, “Ben çocuğa güveniyorum Fatma'ya güvenmiyorum” diyerek endişelerini dile getirdi. Damat adayı Emre ise nikah için evlendirme dairesine gittiklerini ve Fatma'nın annesinin vasisi olduğu için raporla gelmeleri gerektiğini belirtti. Fatma'nın evlenebilmesi için bir heyete girmesi gerektiği de öğrenildi.

FATMA KAPANMAYI DÜŞÜNÜYOR

TikTok'ta yayınlanan videoların ardından Fatma ve Emre ağır eleştirilere maruz kaldı. Emre, Fatma'yı kullanmadığını ve prim yapmadığını savunarak, “Fatma'yı kullanmıyorum. Prim falan da yapmıyorum. Fatma'nın da bir maaşı yok. Kapının önüne bile çıkmıyor, kapanmayı bile düşünüyor” dedi. Ayrıca devlet korumasında olan Fatma’nın çocuğunu geri almak için evliliğin gidişatına göre mücadele edeceklerini de belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN