Evlilik kredisinde ilk günün bilançosu belli oldu

Evlilik kredisinde ilk günün bilançosu belli oldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Bakan Göktaş, deprem bölgesinden şu ana kadar 1112 kişinin fon için başvuruda bulunduğunu ifade etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen faizsiz evlilik kredisi uygulamasına ilişkin ayrıntılar netleşti. 150 bin TL tutarındaki evlilik kredisine dair başvurular, dün itibariyle başladı. Ayrıca, Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, Aile ve Gençlik Fonu'na başvurular da hız kazandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, fonla ilgili olarak, "Fona deprem bölgesinden şu ana kadar 1112 gencimiz başvurdu" bilgisini paylaştı.

Başvuruların internet üzerinden kolaylıkla yapılabildiği belirtiliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın resmi internet sitesi olan aile.gov.tr adresi veya e-Devlet üzerinden başvurular alınıyor.

Ayrıca, Aile ve Gençlik Fonu için ilk etapta Adıyaman, Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçeleri ile Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya'daki depremzede gençlerden başvurular kabul ediliyor. Bu bölgelerde yaşayan gençlerin, fon kapsamındaki desteklerden faydalanabilmeleri için gerekli başvuruları yapmaları bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN