Faik Öztürk ve Safiye Soyman oylarını son anda kullandı

Sandıkların kapanmasıyla birlikte oy sayımı başladı. Türkiye'nin yeni cumhurbaşkanının belirlenmesi için resmi sonuçlar bekleniyor. Türkiye iki kez sandık başına giderken ünlü isimler de vatandaşlık görevini yerine getirdi. Faik Öztürk ve Safiye Soyman oylarını kullandıktan sonra basın mensuplarına görüntü verdi.

Ünlü Sanatçı Safiye Soyman Yeniköy ilkokulu’nda alkışlar eşliğinde oyunu kullandı. Eşi Faik Öztürk ile beraber Yeniköy İlkokulu’nda oy kullanmaya gelen Safiye Soyman seçim kombini ile de dikkat çekti. Ünlü çift beyaz kombineleri ile büyük beğeni topladı. Soyman'ın sandıkların kapanmasına 10 dakika kala oy kullanması dikkat çekti.

'TÜRKİYE HEPİMİZİN'

Alkışlar eşliğine oyunu sandığa atan Soyman, ‘Devletimize, ülkemize Türkiye’mize hayırlı uğurlu olsun. Türkiye hepimizin’ ifadelerini kullandı. Basın mensuplarına görüntü veren çifte ilgi yoğundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN