Fatih'te dehşete düşüren olay! Ev arkadaşları arasındaki tartışma cinayetle bitti

Fatih'te dehşete düşüren olay! Ev arkadaşları arasındaki tartışma cinayetle bitti

Fatih’te aynı evde yaşayan iki yabancı uyruklu kadın arasında çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı. Ev arkadaşı N.K.’yi bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen V.S. gözaltına alındı.

Dehşete düşüren olay, Fatih Aksaray Mahallesi’nde bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. Aynı evde yaşayan yabancı uyruklu N.K. ile V.S. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine V.S., ev arkadaşı N.K.’yi bıçakladı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Daireden yükselen sesleri duyan çevre sakinleri, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekipleri, bıçaklanan N.K.’nin yaşamını yitirdiğini belirledi.

CENAZESİ ADLİ TIP KURUMU'NA KALDIRILDI

Olayın ardından şüpheli V.S., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. N.K.’nin cenazesi ise otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN