Feci kaza! Ölü ve yaralılar var

Feci kaza! Ölü ve yaralılar var

Trafik kazaları can almaya devam ediyor. Aydın'da içinde 3 kişilik ailenin bulunduğu otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada Ayşe Cihan Harman (29) yaşamını yitirdi, sürücü eşi ve 1 yaşındaki kızı yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza, Aydın Çine'de Aydın-Muğla karayolunda meydana geldi. Hayrettin Harman (29) yönetimindeki otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

Kazada, Ziraat Mühendisi Ayşe Cihan Harman hayatını kaybetti. Eşi Hayrettin Harman ile 1 yaşındaki kızı D.H. yaralandı. Yaralılar, ihbarla olay yerine gelen ambulansla Çine Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

9130193

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN