Fermuar modelinde karar 16'ya çıktı: Dokuz ilde CHP, yedi ilde İYİ Parti

Fermuar modelinde karar 16'ya çıktı: Dokuz ilde CHP, yedi ilde İYİ Parti

Millet İttifakı'nın ortaklarından CHP ve İYİ Parti, 16 ilde aday listeleri için fermuar modelinde anlaşma sağladı. Buna göre 9 ilde CHP'nin adayı, 7 ilde de İYİ Parti'nin adayı ilk sırada yer alacak.

CHP ve İYİ Parti geçtiğimiz günlerde 10 ilde fermuar modelinde anlaştıklarını duyurmuştu. Fermuar modelinde üzerinde anlaşılan il sayısı 10’dan 16’ya çıktı.

T24'ten Eray Görgülü'nün haberine göre; Çorum, Düzce, Batman, Van, Bartın, Adıyaman, Çankırı, Amasya ve Hakkari illerinde CHP’nin adayı birinci sırada yer alırken, Gümüşhane, Bayburt, Aksaray, Yozgat, Muş, Bitlis, Erzurum illerinde de İYİ Parti’nin adayı birinci sırada yer bulacak.

Bu listelerde, Millet İttifakı’nda yer alan diğer partiler DEVA, Saadet, Gelecek partileri ile Demokrat Parti’nin adayları yer almayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN