Whatsapp'ın tasarımı değişiyor! Sadece bu telefonlara gelecek: İşte yeni hali

Whatsapp'ın tasarımı değişiyor! Sadece bu telefonlara gelecek: İşte yeni hali

Hemen her akıllı telefonda yer alan Whatsapp, sohbet tasarımında değişikliğe gidiyor. Şu an test aşamasında olan yeni tasarım, sadece belli telefon modellerine bir sonraki yeni güncellemeyle beraber gelecek. İşte, Whatsapp'ın yeni tasarımı...

İnternet tabanlı en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması Whatsapp, Android tasarımında değişikliği yapmaya hazırlanıyor.

Son bir yıldaki güncellemelerle birçok yenilik getiren Whatsapp, şimdi ise sohbet tasarımında değişiklik yapacak. Android kullanıcıları, iOS kullanıcılarında olduğu gibi yeni bir ana sayfa görüntüsüne sahip olacak.

whatsapp-yeni-tasarim.jpg
Android işletim sistemi kullanan telefonlara gelecek Whatsapp'ın yeni tasarımı

SOHBET TASARIMI DEĞİŞİYOR

WABetaInfo'da yer alan habere göre, yeni tasarımdan sızdırılan bir ekran görüntüsü, yeni görünümü doğruluyor. Yeni tasarımla birlikte kullanıcılar, yeni sohbet için ya da başka bölüme girme için çaba sarf etmeyecek. Bunun yerine iOS sürümünde olduğu gibi alt kısımdaki işlevlerden istedikleri işlemlere ulaşabilecek.

Gezintiği çubuğu yıllardır iOS işletim sistemi olan telefon modellerinde yer alıyordu fakat Android işletim sistemi kullanan telefon modellerinin tasarımı daha farklıydı.

YAKINDA ANDROID TELEFONLARA GELECEK

Whatsapp'ın 2.23.8.4 kodlu Android beta sürümündeki yenilik, Android arayüzünün iOS'a daha çok benzeyeceğini gösteriyor. Whatsapp'ın Android'daki yeni tasarımı henüz test aşamasında. Söz konusu değişikliğin herkese açık olarak ne zaman sunulacağı henüz bilinmiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN