Karamollaoğlu'ndan 9 yaşındaki Gina'nın öldürülmesine tepki: Mazlumun ahı yerde kalmamalı

Karamollaoğlu'ndan 9 yaşındaki Gina'nın öldürülmesine tepki: Mazlumun ahı yerde kalmamalı

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, Kilis'te 9 yaşındaki kız çocuğunun öldürülmesin tepki gösterdi. Karamollaoğlu, "Bu kötülüğün, bu vahşetin, bu caniliğin hesabı en ağır şekilde sorulmalı; mazlumun âhı yerde kalmamalı" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kilis’te 9 yaşında Gina Mercimek’in öldürülmesine Twitter hesabından tepki gösterdi. Karamollaoğlu, "Bu kötülüğün, bu vahşetin, bu caniliğin hesabı en ağır şekilde sorulmalı; mazlumun âhı yerde kalmamalıdır” ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu'nun açıklamaları şöyle;

“Kilis’te, daha 9 yaşındaki Gina kızımızın adice istismar edilip, vahşice katledilmesi karşısında kelimeler boğazımızda düğümleniyor, artık ne diyeceğimizi bilemiyoruz! Bu kötülüğün, bu vahşetin, bu caniliğin hesabı en ağır şekilde sorulmalı; mazlumun âhı yerde kalmamalıdır”

Kilis’te 4 Nisan günü 9 yaşındaki Gina Mercimek, evinin bulunduğu sokakta bulunan H.B’ye ait olan evinin avlusundaki su kuyusunda ölü olarak bulundu. Gözaltına alınan H.B ve A.A adliyeye sevk edilerek “kasten öldürme” suçlamasıyla tutuklandı.

6714799.jpg
Gina Mercimek

OLAYIN GEÇMİŞİ

İki gün önce okuldan çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan yabancı uyruklu 9 yaşındaki Gina Mercimek iple boynuna briket bağlanarak kuyuya atılmış halde ölü bulunmuştu.

Olayın ardından yürütülen soruşturmada 2 şahıs gözaltına alınmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN