Üç Kız Kardeş dizisinde sürpriz veda! Apar topar kadrodan ayrıldı, bakın neden...

Üç Kız Kardeş dizisinde sürpriz veda! Apar topar kadrodan ayrıldı, bakın neden...

Kanal D'nin salı günleri ekranlara gelen 'Üç Kız Kardeş' dizisi, beklenmedik ayrılık haberiyle sarsıldı. Aynı adlı romandan uyarlanan dizi, her hafta ilgiyle takip ediliyor. Önümüzde hafta yayınlanacak 45. bölümde ünlü oyuncu son kez ekranlarda yer alacak. İşte, Üç Kız Kardeş dizisinden ayrılan o oyuncu...

İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu'nun rol aldığı 'Üç Kız Kardeş' dizisinde beklenmedik bir ayrılık haberi geldi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Süreç Film imzalı dizinin yeni bölümde bir veda yaşanacak. İclal Aydın'ın satış rekorları kıran aynı adlı eserinden ekrana uyarlanan dizide 'Mesut' karakterini oynayan Demircan Kaçel, projeden ayrılacak.

11 Nisan 2023 Salı günün yayınlanacak 45. bölümde diziye veda edecek genç oyuncu, Netflix'in 'Kuş Uçuşu' dizisindeki oyunculuğuyla büyük beğeni toplamıştı.

Ay Yapım imzalı dizide 'Yusuf' rolüyle ekranlara gelen Demircan Kaçel'in henüz yayınlanmayan 2. ve 3. sezonda rolü iyice artıyor ve ana karakterlerden biri olarak hikayeye yön veriyor. Şu günlerde 'Kuş Uçuşu'nun 3. sezonu çekiliyor.

demircan-kacel-uc-kiz-kardes.jpg

DEMİRCAN KAÇEL KİMDİR?

1999 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Demircan Kaçel, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesini bitirdikten sonra Folkart Academy Tiyatro Atölyesi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

Profesyonel oyunculuğa tiyatro sahnelerinde başlayan Demircan Kaçel, kamera önüne ilk kez 2019 yılında 'Tek Yürek' dizisinde rol alarak geçti.

2021 yılında 'Mavera' ve 'Yalancılar ve Mumları' dizilerinde oynadı. 2022 yılında rol aldığı 'Üç Kız Kardeş' dizisinde 'Mesut' karakterini oynadı.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @demircankacell kullanıcı aıdyla yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN