Davutoğlu: Mevcudiyetimiz toplumsal barışın garantisi

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "Bizim olmadığımız bir masada, Sayın Kılıçdaroğlu gibi İslam'a hürmet eden, insana hürmet eden biri değil, rövanşist 28 Şubatçı biri gelecek ve Türkiye iç çatışmaya girecek. Millet İttifakı'nda bizim mevcudiyetimiz toplumsal barışın garantisidir." dedi.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımında açıklamalarda bulundu. "Bizim amacımız İslam algısını ve şahsiyetini korumaya çalışmaktır." diyen Davutoğlu, "Bizim Millet İttifakı’ndaki mevcudiyetimiz, Erdoğan-Bahçeli-Perinçek iktidarının bir 5 yıl daha sürerek, çeteleşme ve yolsuzluklar üzerinden gençlerin manevi değerlerinden iyice uzaklaşmasını da rövanşist bir yapılanmayı da engelleyecek ve toplumsal barışı sağlayacaktır." ifadelerini kullandı.

Davutoğlu videoda şu açıklamalarda bulundu:

"Biz ne yapmaya çalışıyoruz biliyor musun? İslam şahsiyetini korumaya çalışıyoruz. Tayyip Erdoğan bir 5 yıl daha Bahçeli'yle Perinçek'le bu ülkeyi yönetirse, bir 5 yıl daha çeteler ortalıkta dolaşır, bir 5 yıl daha yolsuzluklar o kadar olursa ve bu kötü örneklerden hareketle gençler İslam'dan soğursa? Ya o olacak ya da bizim olmadığımız bir masada, Sayın Kılıçdaroğlu gibi İslam'a hürmet eden, insana hürmet eden biri değil, rövanşist 28 Şubatçı biri gelecek ve Türkiye iç çatışmaya girecek. Hangisi? Millet İttifakı'nda bizim mevcudiyetimiz toplumsal barışın garantisidir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN