CHP’den Erdoğan’a İBB yanıtı: Ülkenin çivisini çıkardınız hala konuşuyorsunuz

CHP’den Erdoğan’a İBB yanıtı: Ülkenin çivisini çıkardınız hala konuşuyorsunuz

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “3 yılı geçti, bu büyükşehir belediyesi İstanbul'a bir çivi dahi çakamadı” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yanıt verdi. Torun, "Ülkenin çivisini çıkardınız hala konuşuyorsunuz." dedi.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, bugün İstanbul'da Kayaşehir metro hattı açılış töreninde “3 yılı geçti, bu büyükşehir belediyesi İstanbul’a bir çivi dahi çakamadı” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepki gösterdi.

Torun Twitter hesabında paylaştığı mesajda şunları belirtti:

“Anladık tek adamlığı seviyorsun da bari tek kanal izleme Erdoğan. Ülkenin çivisini çıkardınız hala konuşuyorsunuz. Bir gün belediyemizi ziyarete gelirseniz İstanbul'da hangi kaçak çiviler sökülüyor hangi hizmetler yapılıyor Ekrem İmamoğlu size anlatır.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN