Fethiye Belediye Başkanı Karaca'ya saldırıda gözaltı sayısı yükseldi

Fethiye Belediye Başkanı Karaca'ya saldırıda gözaltı sayısı yükseldi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya yönelik düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili soruşturmada yeni gelişme yaşandı. Polis ekipleri bir şüpheliyi daha gözaltına alırken, saldırıyla bağlantılı olduğu değerlendirilen bir tabancaya da el konuldu. Böylece olay kapsamında gözaltı sayısı 4’e çıktı.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Belediye Başkanı Alim Karaca’ya yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıya ilişkin soruşturma genişletiliyor. Akarca Mahallesi’ndeki evinin önünde uğradığı saldırıda ayağından yaralanan Karaca’ya yönelik olayla ilgili polis ekipleri bir kişiyi daha gözaltına aldı.

Böylece ifade işlemleri devam eden 3 zanlı ile gözaltına alınanların sayısı 4 oldu.

Öte yandan ekiplerin bir tabanca da ele geçirdiği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 23 Mayıs'ta evinin çevresinde keşif yapan maskeli bir şüphelinin silahlı saldırısına uğrayarak ayağından yaralanmış ve hastanede tedavi altına alınmıştı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, saldırıyı gerçekleştiren zanlı ile onunla hareket ettiği ve kaçmasına yardım eden 2 şüpheli gözaltına alınmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN