Feyza Altun oklarını şimdi de 'Tayyargillere' çevirdi: Fenomenlerin 'lüks yaşamlarına' operasyon dalgası

Feyza Altun oklarını şimdi de 'Tayyargillere' çevirdi: Fenomenlerin 'lüks yaşamlarına' operasyon dalgası

Türkiye, Dilan-Engin Polat çiftini konuşurken avukat Feyza Altun, diğer bir sosyal medya fenomeni çifte oklarını çevirdi. Altun, Özlem-Tayyar Öz çiftinin böcekli tarhanalar ve son kullanma tarihi geçmiş ürünler sattığını iddia ederek üretim yerlerine ilişkin fotoğraflar paylaştı. Lüks yaşamlarıyla da dikkat çeken çiftin inceleme altına aldığı bildirilirken fenomenlere yönelik bir operasyon dalgasının olacağı aktarıldı.

Lüks yaşamlarıyla sosyal medyada dikkatleri üzerine çeken ve milyonluk takipçileri olan Dilan- Engin Polat çifti kara para aklama suçlamasıyla cezaevine girmişti. Polat çiftinin yaşadıkları şatafatlı hayata sahip çok sayıda sosyal medya fenomenine gözleri çevirdi.

Dilan-Engin Polat çiftini yakın takibe alan avukat Feyza Altun'un paylaşımlarının ardından bu kez Özlem Lina ve Tayyar Öz çifti gündeme geldi. Feyza Altun, "Bu ikisine de bakmamız gerek arkadaşlar" diyerek sosyal medya fenomeni Özlem Öz ve doktor eşi Tayyar Öz'ü işaret etti.

ekran-goruntusu-2023-11-08-120406.jpg

Altun önce, "Bu Tayyargiller sürekli sağlık beyanında bulunuyor. Adam ortopedistmiş ama gece gündüz krem ve içinde bal olan bir ürünü 1 yaş altında çocuklara öneriyor. Daha önce sağlık beyanından 340 bin TL ceza yemişler" iddiasında bulundu.

PROFİLİNİ TEMİZLEDİ

Ardından çiftin videosunu paylaşarak, "Bu Tayyargiller size tanıdık geliyor mu? Dandik kremler ve bebekler için macun satarak havuzlu villalarda yaşıyor, Range'lere biniyorlar..." diye yazdı.

ekran-goruntusu-2023-11-08-120429.jpg

Son olarak Öz çiftinin böcekli tarhanalar ve son kullanma tarihi geçmiş ürünler sattığını iddia eden Altun, çiftin üretim yerlerine ilişkin fotoğraflar paylaştı.

Sosyal medya gözünü Polatlar'dan sonra Özlem-Tayyar Öz çiftine çevirince Özlem Öz'ün profil temizliği yapmaya başladığı öğrenilmişti.

ekran-goruntusu-2023-11-08-120445.jpg

Ensonhaber'e konuşan gazeteci Emrullah Erdinç de Polat ailesi vakası sonrası sosyal medyada lüks yaşamlarıyla dikkat çeken fenomenlerin inceleme altına alındığı belirtti.

'OPERASYON DALGASI OLABİLİR'

Erdinç, şunları söyledi:

0x0-ozlem-lina-oz-ve-dr-tayyar-oz-cifti-kimdir-kac-yasinda-ne-is-yapiyorlar-2-dilan-polat-vakasi-tayyargillerin-se-1699258660049.jpg

"Fenomenler inceleniyor. Sadece adı geçen kişiler için değil, birçok fenomen inceleme altında. Hatta Ticaret Bakanlığı da açıklama yaptı. Özellikle böyle ne olduğu belli olmayan krem satan fenomenlerin bulunmuş olduğu güzellik merkezleri de mercek altına alınmış durumda. MASAK devrede, Vergi Dairesi devrede.

ekran-goruntusu-2023-11-08-120608.jpg

Yine kara para, vergi kaçırma gibi işlemler tespit edilirse o zaman mali polis devreye girecek. O zaman Dilan Polat'ta gördüğümüz gibi o zaman başka operasyon dalgalarını başka fenomenlere yönelik görebiliriz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN