Bir fenomen çifte daha soruşturma: Dosyaya erişim engeli

Bir fenomen çifte daha soruşturma: Dosyaya erişim engeli

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin kara para aklama iddiasıyla tutuklanmasının ardından lüks yaşantılarıyla dikkat çeken birçok fenomen de incelemeye alındı. Tayyar Öz ve Özlem Öz çiftine de soruşturma başlatıldığını duyuran araştırmacı gazeteci Ağırel dosyaya erişim engeli konulduğunu söyledi.

Sosyal medya fenomeni Dilan ve eşi Engin Polat hakkında başlatılan soruşturmanın ardından son günlerde haklarında birçok iddia ortaya atılan Öz çifti hakkında başlatılan inceleme de soruşturmaya dönüştü. Gazeteci Murat Ağırel, X hesabından Tayyar Öz ve Özlem Öz çiftine soruşturma başlatıldığını duyurdu.

oz-cifti

Ağırel, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Tayyar Öz ve Özlem Öz çifti hakkında bir inceleme başlamıştı, inceleme soruşturmaya dönüştü ve Savcılık haklarında soruşturma başlattı. Dosyaya erişim engeli konuldu. Bugünkü yazımda gelişmeler olacağını anlatmıştım. İsmi kamuoyu tarafından bilinen diğer kişilere soruşturma başlayacağını öğrendim."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN